counter

Η τηλεοπτική Χουρέμ μιλά αποκλειστικά στο MY tv για τον ρόλο που την έκανε διάσημη!

Η τηλεοπτική Χουρέμ μιλά αποκλειστικά στο MY tv για τον ρόλο που την έκανε διάσημη!
Η τηλεοπτική Χουρέμ μιλά αποκλειστικά στο MY tv για τον ρόλο που την έκανε διάσημη!

Η τηλεοπτική Χουρέμ στο MY tv

Η 31χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς-φαινόµενο «Σουλεϊµάν ο µεγαλοπρεπής», αποκαλύπτει τα μυστικά της Χουρέµ Σουλτάνας αλλά και τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της. Ανακαλύψτε τι είπε… 

 

 

…για τον Σουλεϊμάν:

 

«Ο Σουλεϊµάν ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άντρας. Πιστεύω ότι η Χουρέµ ήταν ερωτευµένη µαζί του…», σημειώνει η Μεριέμ Ουζερλί και συνεχίζει λέγοντας: «…παράλληλα ήταν µια φιλόδοξη γυναίκα. Η Χουρέµ ως χαρακτήρας ήταν ένα κράµα συναισθηµάτων, φιλοδοξιών και φυσικά ενός δυνατού έρωτα. Την προσωπικότητά της συνθέτουν διάφορα στοιχεία, όπως άλλωστε συμβαίνει µε όλα τα έντονα γεγονότα που σηµαδεύουν τη ζωή µας».

 

 

…για την Χουρέμ Σουλτάνα:

 

«Σε κάποια επεισόδια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, σε κάποια άλλα αρκετά σκληρή, σε άλλα επιθετική ή και ευκολόπιστη. Η προσωπικότητά της µεταβάλλεται συνεχώς. Είναι µια σειρά πολλών επεισοδίων µε γυρίσµατα που διαρκούν πολλές ώρες, όµως δεν πλήττω, γιατί η Χουρέµ µού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιµένω, έχει απότοµες εκρήξεις ή  συµπεριφέρεται απρόβλεπτα. Ως ηθοποιός το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, γιατί µου δίνεται η ευκαιρία να δώσω στον τηλεθεατή κάτι διαφορετικό. ∆εν επαναλαµβάνοµαι. Γι' αυτόν τον λόγο αισθάνοµαι πολύ τυχερή». 

 

 

…για την σειρά «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής»:

 

«Η επιλογή των ηθοποιών ήταν πολύ πετυχηµένη. Έχουµε δέσει µεταξύ µας και συνεργαζόµαστε άριστα. Αυτό είναι πολύ σηµαντικό. Προσπαθούµε να δώσουµε έµφαση στον χαρακτήρα και τα συναισθήµατα των προσώπων που ενσαρκώνουµε και όχι στην εξωτερική τους εµφάνιση. Στη σειρά υπάρχουν πάρα πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο τηλεθεατής σίγουρα θα βρει κάποιον χαρακτήρα µε τον οποίον µπορεί να ταυτιστεί. Αυτό είναι πολύ σηµαντικό για κάποιον που παρακολουθεί τη σειρά. Να βρει κάτι οικείο, κάτι που τον αγγίζει στο πρόσωπο ενός ήρωα. Είναι µεγάλη τύχη η συνύπαρξη διαφορετικών προσωπικοτήτων µέσα σ' ένα έργο».

  

 

Διαβάστε περισσότερα στο MY tv logoπου κυκλοφορεί.

Η τηλεοπτική Χουρέμ στο MY tv 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR