counter

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Χουρέμ μετά το ψυχιατρείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκυμοσύνη, η έκτρωση

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Χουρέμ μετά το ψυχιατρείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκυμοσύνη, η έκτρωση
Η συγκλονιστική συνέντευξη της Χουρέμ μετά το ψυχιατρείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκυμοσύνη, η έκτρωση

Χουρέμ

Συνέντευξη στην Τουρκάλα δημοσιογράφο Ayşe Arman, παραχώρησε η Χουρέμ, κατά κόσμον Μεριέμ Ουζερλί και από τη Γερμανία όπου βρίσκεται μετά το τέλος της θεραπείας της σε γερμανική ψυχιατρική κλινική, μίλησε για όλα.

Για τους λόγους που την οδήγησαν στο ψυχιατρείο, πώς αισθάνεται σήμερα, την αλλαγή στην εμφάνισή της, την εγκυμοσύνη της αλλά και τον πατέρα του παιδιού, Τζαν Ατές, με τον οποίο χώρισαν και όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη, της ζήτησε να κάνει έκτρωση.

"Η θεραπεία μου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Τουρκία. Είναι αλήθεια ότι αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Στα βραβεία της Αττάλειας. Το βραβείο που κέρδισα το πέταξα στο δωμάτιό μου, στο ξενοδοχείο. Το συνέθλιψα. Ήμουν τρελή. Κόπηκα παντού. Ήταν μαζί μου ο Τζαν. Θέλησα να αυτοκτονήσω για να γλιτώσω. Είχε αρρωστήσει το μυαλό μου. Η επαγγελματική ζωή, η προσωπική ζωή... Ήρθαν όλα το ένα πάνω στο άλλο. Δεν μπόρεσα να σηκώσω το βάρος όλων όσων ζούσα. Δεν μπορώ να θεωρώ υπεύθυνο ένα μόνο άτομο (τον Τζάν) για όσα έζησα".

Όσον αφορά στον σύντροφό της Τζαν Ατές η Μεριέμ Ουζερλί είπε πως όλοι της έλεγαν ότι ήταν λάθος επιλογή. Ότι ήταν ένας playboy που του άρεσε να είναι με ωραίες γυναίκες. Εκείνη ήταν τόσο αδύναμη ψυχικά που τον ερωτεύτηκε και εκείνος αποδείχτηκε ένα άτομο καταθλιπτικό που την επιβάρυνε κι άλλο με τα προβλήματά του. Δεν ήθελε και δεν είχαν κανονική σχέση. Έβγαιναν, έτρωγαν, κοιμόντουσαν μαζί και μετά την γύριζε στο ξενοδοχείο της και εκείνος πήγαινε σπίτι του. Την έβαλε να αδυνατίσει γιατί όπως της έλεγε δεν ήταν σεξουαλικά ελκυστική γι 'αυτόν. Δεν του άρεσαν αυτά που φορούσε και η αυτοπεποίθησή της είχε πέσει στο πάτωμα.

Η σχέση τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και μετά από έναν καυγά εκείνη θέλησε ξανά να αυτοκτονήσει. Τότε κατάλαβε πως πρέπει να φύγει, να εξαφανιστεί. Εκείνος έδωσε συνέντευξη και είπε ότι η Μεριέμ έφυγε από το Σουλεϊμάν λόγω των κακών συνθηκών στα γυρίσματα. Δεν ήταν αλήθεια αφού εκείνος την είχε κάνει ράκος, σε συνδυασμό με την πίεση που δεχόταν στη δουλειά. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε παιδιά αλλά έτυχε να μείνει έγκυος. Η Μεριέμ ήταν στο ψυχιατρείο και εκείνος την επισκέφθηκε - σε αντίθεση με ότι νόμιζαν όλοι - μόνο τρείς φορές. Μια από αυτές τις φορές τη ρώτησε: "Γιατί είναι τόσο πρησμένο το στήθος σου; Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης"... και εκείνη έκανε μη φανταζόμενη το αποτέλεσμα και βγήκε θετικό. Όταν το έμαθε εκείνος της ζήτησε να κάνει έκτρωση. "Εγώ έχω ήδη δύο παιδιά. Δεν το θέλω αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Πρέπει να κάνεις έκτρωση. Και για εσένα αυτό δεν είναι το καλύτερο; Οι παραγωγοί της σειράς μπορεί να σε πάνε στο δικαστήριο, θα νομίζουν ότι παράτησες το σήριαλ επειδή έμεινες έγκυος. Κανείς δεν θα σε πιστέψει. Αυτό το μωρό θα τα καταστρέψει όλα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις έκτρωση".

"Την απόφαση για να μεγαλώσει το παιδί χωρίς πατέρα δεν την πήρα εγώ. Εκείνη την ημέρα ο Τζαν μου είπε τα χειρότερα πράγματα. Ήταν σαν να με φτύνει στα μούτρα. Εκείνη την ημέρα τελείωσε για μένα αυτός ο άντρας. Όπως είπε: "Δεν θα σεβαστεί αυτό το παιδί για όσο ζει". Το παιδί αυτό θα το κρατήσω γιατί είμαι 31 ετών και μπορεί να μην μπορέσω να ξανακάνω παιδί".

Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στο τηλεπεριοδικό My tv logoπου κυκλοφορεί την Πέμπτη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR