counter

Η συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Ντάνο: "Έχω κάνει λάθος…"

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ λύνοντας κάθε απορία της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και των τηλεθεατών.

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας ετοίμασαν ένα video με τη σχέση της αθλητικογράφου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το φινάλε. Παρακολουθώντας τα πλάνα της αποχώρησής της και τη συγγνώμη που ζήτησε από τον Ντάνο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

«Σε πολλά πράγματα έχω κάνει λάθος. Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Γιώργος στη δική μας παραλία, όταν μετακόμισε από τους Μαχητές ήμουν εκείνη που μοιράστηκα το φαγητό μου, τις πατάτες τότε που είχα, με τον Γιώργο γιατί δεν είχε να φάει. Και δεν το έκανα για να με αγαπήσει, ούτε να πάρω την εύνοιά του. Το έκανα με όλη μου την καλή θέληση και με όλη μου την καλή καρδιά», είπε για την περίοδο που γνώρισε καλύτερα τον Ντάνο.

Όσο για τη σχέση τους και τις μεταξύ τους κόντρες στην αρχή του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί έδεσα με τον Γιάννη τον Σπαλιάρα και με τον Γιώργο τον Χρανιώτη. Μετά παρεξήγησα εγώ κάποια πράγματα στον Γιώργο, όπως παρεξήγησε και ο Στέλιος σε εμένα. Υπήρχε έτσι όλη αυτή η ένταση που είχαμε, αλλά και οι κοντρίτσες. Μπορεί και εγώ να τα είδα κάπως διαφορετικά τα πράγματα».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR