counter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά για την ενόχληση του Δημήτρη Παπανώτα με τον όρο "πανελίστας"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά για την ενόχληση του Δημήτρη Παπανώτα με τον όρο "πανελίστας"
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά για την ενόχληση του Δημήτρη Παπανώτα με τον όρο "πανελίστας"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του "Χαμογέλα και πάλι" και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τα 10 χρόνια που έκλεισε στον αέρα το "Happy Day", την καριέρα της, αλλά και τα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή.

"Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα... Όντως κάναμε με τον σταθμό μια κουβέντα για μια βραδινή εκπομπή, αλλά στα 10 χρόνια που είμαι στον Alpha έχω κάνει 5-6 φορές αντίστοιχες κουβέντες και τελικά δεν κατέληξαν κάπου. Όλα είναι θέμα timing, αν το timing τη στιγμή που γίνει η πρόταση είναι τέτοιο και οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα νιώσω κι εγώ καλά και ότι θα μπορώ να το υποστηρίξω και δε θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day και του χρόνου με την οικογένειά μου, τότε θα το συζητούσα" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Tσιμτσιλή: 3 φορές που φόρεσε το floral & πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας

Σε ερώτηση γιατί ο Δημήτρης Παπανώτας ενοχλήθηκε από τον όρο "πανελίστας", η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: "Δε θέλω να μιλάω εξ' ονόματος του Δημήτρη Παπανώτα, γιατί έχει και έναν δικό του τρόπο σκέψης. Οι δικοί μου συνεργάτες, από δική μου αρχή και επιθυμία, δε νιώθουν δεύτεροι στη σειρά. Αν κάποιος τον προσδιόρισε έτσι στο μυαλό του, ίσως γι’ αυτό τον ενόχλησε. Για μένα το πάνελ δεν έχει κακή έννοια. Κι εγώ έχω υπάρξει σε πάνελ και όντως, ο Δημήτρης, η Τίνα και ο Κώστας, είναι συνεργάτες μου στο πάνελ. Δεν είναι ο όρος νομίζω που ενοχλεί, αλλά το πως νιώθει κάποιος κοντά σου. Και εμένα οι συνεργάτες μου νιώθουν καλά".

Για τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια ανέφερε: "Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους".

Καταλήγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι έχει πει ”όχι” σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR