counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη: “Όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί έπαθα σοκ”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία παραχώρησε στη Σίσσυ Χρηστίδου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση και με αφορμή το γεγονός η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην δική της δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου: "Εγώ όταν χώρισα του είπα, "πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά;"

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντινη

«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε:

«Η αλήθεια βγαίνει πάντα στο τέλος, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο. Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR