counter

Η Shannen Doherty συγκινεί: Η τελευταία της ημέρα στο νοσοκομείο και το μήνυμα

Η Shannen Doherty συγκινεί: Η τελευταία της ημέρα στο νοσοκομείο και το μήνυμα
Η Shannen Doherty συγκινεί: Η τελευταία της ημέρα στο νοσοκομείο και το μήνυμα

Η Shannen Doherty που γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, μέσα από τη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και δεν διστάζει να μοιράζεται την εξέλιξη της υγείας της δημόσια. Πριν από αρκετό καιρό η ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι της, καθώς οι θεραπείες έκαναν τα μαλλιά της να πέφτουν.

Συχνά τη βλέπουμε στο κρεβάτι του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπεία της, μέσα απο φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια. Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο η Shannen φανερά εξαντλημένη σοκάρει. Δεν είναι λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι που προσπαθούν καθημερινά να της δώσουν κουράγιο κάτι που η ίδια εκτιμά ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν η τελευταία ημέρα της θεραπείας της και η ηθοποιός πέρασε το μήνυμά της συνοδεύοντάς την με το εξής σχόλιο: "Επιστροφή σε αυτό το πρωί… όχι πολλές ημέρες πριν. Ήταν η τελευταία ημέρα της χημειοθεραπείας. Είμαι εξαντλημένη. Τώρα που τελείωσε με την χημειοθεραπεία και τις ακτινοβολίες, το παιχνίδι της αναμονής έχει αρχίσει. Περιμένω το test. Περιμένω να δω αν είμαι «καθαρή» ή όχι. Περιμένω… Πιστεύω πως όταν κάποιος διαγνωστεί με καρκίνο, πάντα πρέπει να περιμένει μια επιβεβαίωση για παράταση ζωής. Σε αυτούς που το ζουν… περιμένω μαζί τους.

Η Shannen Doherty στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Εκτός από τις θεραπείες, τις οποίες ακολουθεί η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή της πως πολεμά το πρόβλημά της με τη θετική σκέψη, τη σωστή διατροφή και την άσκηση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR