counter

H sexy Gisele ντύθηκε Μικρή Ολλανδέζα και ο σύζυγός της... λιοντάρι!

H sexy Gisele ντύθηκε Μικρή Ολλανδέζα και ο σύζυγός της... λιοντάρι!
H sexy Gisele ντύθηκε Μικρή Ολλανδέζα και ο σύζυγός της... λιοντάρι!

Gisele Bundchen Tom Brady

Μπορεί στη χώρα μας να μην έχουμε συνηθίσει τα μασκαρέματα Νοέμβρη μήνα αλλά στην Αμερική προετοιμάζονται καιρό πριν για τα πάρτι που οργανώνονται για το “Halloween”. Έτσι λοιπόν και η καλλονή Gisele Bundchen άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, έβαλε να της “προσέχουν” τα αγγελούδια της, πήρε το σύζυγό της, Tom Brady τον μασκάρεψε και ξεκίνησαν τις εξόδους.

Η Βραζιλιάνικης καταγωγής καλλονή δεν επέλεξε την εθνική ενδυμασία της πατρίδας της αλλά έμοιαζε με μικρή Ολλανδέζα. Φόρεσε το κουκλίστικο παιχνιδιάρικο φορεματάκι με τις καρό λεπτομέρειες, έπιασε δυο κοτσίδια και θύμιζε μικρό κοριτσάκι που τρέχει στους αγρούς. Η Gisele Bundchen με ελάχιστο μακιγιάζ και φορώντας πάντα τη βέρα της στο αριστερό της χέρι μαγνήτισε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο πάρτι.

Αυτός όμως που δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητος ήταν ο σύζυγός της Tom Brady, ο οποίος προφανώς και είχε παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς επέλεξε να ντυθεί λιοντάρι! Φορώντας την πληθωρική καφέ στολή που βλέπετε στη φωτογραφία είχε δίπλα του τον δικό του “άγγελο”, τη Gisele Bundchen και δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του. Μάλιστα κάποια στιγμή οι δυο τους αντάλλαξαν και ένα παθιασμένο φιλί το οποίο και απαθανατίστηκε.

Αυτήν την τρυφερή στιγμή τους κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Gisele Bundchen η οποία αποκάλεσε “λιοντάρι” της τον άντρα της ζωής της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR