counter

Φωτογραφίζεται σε ταράτσα στη Νέα Υόρκη και εντυπωσιάζει!

Φωτογραφίζεται σε ταράτσα στη Νέα Υόρκη και εντυπωσιάζει!
Φωτογραφίζεται σε ταράτσα στη Νέα Υόρκη και εντυπωσιάζει!

Η Gisele Bundchen ποζάρει σε ταράτσα στη Νέα Υόρκη

Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους! Η Gisele Bundchen εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με τη φωτογραφία που ανάρτησε την Παρασκευή 18 οκτωβρίου στην προσωπική της σελίδα στο Twitter.

Η βραζιλιάνικης καταγωγής καλλονή είναι από τους φανατικούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητα της αρκετά συχνά.

Το ακριβοπληρωμένο top model ανέβηκε σε μια ταράτσα κάπου στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης και επέλεξε μια πόζα η οποία δείχνει την αρχοντιά της και τη φινέτσα της. Τι κι αν το φόντο της φωτογραφίας είναι γκρίζο και άχαρο με τα πανήψηλα κτίρια; Η Gisele Bundchen φωτίζει  μοναδικά την ταράτσα μόνο με την ύπαρξή της.

Η πόζα η οποία επέλεξε η Gisele Bundchen θυμίζει χορευτική φιγούρα κλασσικού χορού. Μοιάζει πραγματικά με «άγγελο». Ανοίγει τα καλογυμνασμένα της χέρια, ώστε να φανούν τα μακριά άκρα της και αφήνεται στα χέρια του φωτογράφου. Τα καστανόξανθα μαλλιά της ανεμίζουν ανέμελα, το μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα αναδεικνύει την σιλουέτα της ενώ το βαθύ του σκίσιμο αφήνει το πλήθος να φαντασιώνεται.

Το πανέμορφο μοντέλο δεν καθηλώνει μόνο τους επαγγελματίες που κάθονται μπροστά στον υπολογιστή τους για να επεξεργαστούν τις φωτογραφήσεις της αλλά και τους θαυμαστές της που την ακoλουθούν πιστά στο twitter. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR