counter

Η sexy εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 5ο Live του Dancing with the stars 4!

Η sexy εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 5ο Live του Dancing with the stars 4!
Η sexy εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 5ο Live του Dancing with the stars 4!

Ακόμα πιο εντυπωσιακή και sexy η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 5o Live του Dancing with the stars 4! Η Δούκισσα Νομικού κατεβαίνοντας την σκάλα του σόου άφησε τους πάντες άναυδους με τo συνολικό στυλ που επέλεξε, και κέρδισε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού!

H Δούκισσα Νομικού αυτή τη φορά φόρεσε μαύρη ολοκέντητη μακριά τουαλέτα που στο τελείωμα της έκανε διαφάνεια από δαντέλα και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Το φόρεμα της Δούκισσας είναι υψηλής ραπτικής, ειδικά φτιαγμένο για το 5ο live του Dancing with the stars 4, δια χειρός Kostantinos Melis by Laskos. Οι εντυπωσιακές peep toe γόβες της ήταν του οίκου Le Silla Mourtzis. Τo κολιέ και το δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με λευκά και μαύρα διαμάντια Kessaris.

Η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου σόου της ελληνικής τηλεόρασης, συνδύασε με απόλυτη αρμονία το εντυπωσιακό ρούχο της, με το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Για το 5ο live του Dancing with the stars 4 ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να κάνει στην Δούκισσα ένα νεανικό χτένισμα. Κυματιστά μαλλιά αφημένα χαλαρά στους ώμους, που αποπνέουν όμως μια πολύ sexy διάθεση.

Το μακιγιάζ της smoky, δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου, σε σκούρους τόνους που αναδείκνυαν τα μάτια της παρουσιάστριας, συνδυασμένο με άτονο ροζ κραγιόν. Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε, όπως κάθε φορά, ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος με τον οποίο δημιουργούν μαζί το τελικό αποτέλεσμα της κάθε εμφάνισης.

Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4, η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη που συνδύαζε τη νεανική δροσιά με το glam, στο 2ο ένα ολοκέντητό μίνι φόρεμα φτιαγμένο ειδικά για το σόου από τη σχεδιάστρια Ourania Kay, στο 3Ο live την είδαμε με μια εντυπωσιακή ολόλευκη, ασύμμετρη τουαλέτα ενώ στο 4ο με φούξια μακριά τουαλέτα, με ουρά, και κόψιμο, που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars 4, Δούκισσα Νομικού για ακόμη μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR