counter

Η ρομαντική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 4ο Live του Dancing with the stars 4!

Η ρομαντική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 4ο Live του Dancing with the stars 4!
Η ρομαντική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 4ο Live του Dancing with the stars 4!

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και στο 4o Live του Dancing with the stars 4!

Φούξια μακριά τουαλέτα, με ουρά, και κόψιμο, που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους είναι η αποψινή επιλογή της Δούκισσας Νομικού. Μια τουαλέτα με ρομαντική και απόλυτα νεανική διάθεση.  Ένας συνδυασμός που η Δούκισσα Νομικού μπορεί να υποστηρίξει με μεγάλη ευκολία!

Η Δούκισσα Νομικού κατέβηκε τη σκάλα του show και άφησε τους πάντες άφωνους με τo στυλ που επέλεξε και αυτή τη φορά!  Το φόρεμα της ήταν ειδικά φτιαγμένο για το 4ο live του Dancing with the stars 4, δια χειρός Celia Kritharioti haute Couture. Οι γόβες της του διάσημου οίκου Christian Louboutin και τα περίτεχνα δαχτυλίδια που κοσμούσαν το χέρι της Danelian.

Η βασίλισσα του χορού, Δούκισσα Νομικού, κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις συνδυάζοντας άψογα ντύσιμο, μαλλιά και μακιγιάζ! Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος με τον οποίο  δημιουργούν μαζί το τελικό αποτέλεσμα της κάθε εμφάνισης.

Για το 4ο live του Dancing with the stars ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να κάνει στην Δούκισσα ένα girly χτένισμα. Ίσια μαλλιά με ελαφρύ κυματισμό χαμηλά, πιασμένα με φούξια  κορδέλα, στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα της. Δροσερό look που ταίριαζε απόλυτα στην Δούκισσα!  

Το μακιγιάζ της smoky, δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου, σε σκούρους μωβ τόνους που αναδείκνυαν τα πράσινα μάτια της παρουσιάστριας, και έντονο ροζ κραγιόν.

Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4, η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη που συνδύαζε τη νεανική δροσιά με το glam, στο 2ο ένα ολοκέντητό μίνι φόρεμα φτιαγμένο ειδικά για το σόου από τη σχεδιάστρια Ourania Kay ενώ στο 3Ο live την είδαμε με μια εντυπωσιακή ολόλευκη, ασύμμετρη τουαλέτα!

Η Δούκισσα Νομικού για άλλη μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR