counter

H on air παρεξήγηση της Ελένης Μενεγάκη με συνεργάτη της: “Εσύ βρε πονηρούλη…”

Μια μικρή παρεξήγηση σημειώθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. 

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη άφησε να εννοηθεί ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει κουρευτεί το διάστημα της καραντίνας και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του.

“Εσύ βρε πονηρούλη πραγματικά που έχεις πολύ και γερό μαλλί όλες αυτές τις 40 ημέρες πώς το έκοψες το μαλλί σου”, ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον συνεργάτη της με τον ίδιο να απαντάει: “Υπονοείς ότι πήγα και τα έκοψα κρυφά”;

“Όχι βρε πουλάκι μου. Ρε δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να πω κουβέντα. Μπορεί να τα έβαλες πίσω από το αυτί ξέρω εγώ; Μετράω τα μαλλιά σου;”, απάντησε η παρουσιάστρια.

“Με είπες πονηρούλη και δεν μ΄άρεσε καθόλου”, είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη να του λέει: “Α, με την πολλή κλεισούρα μην αρχίσουμε και τις παρεξηγήσεις ε!”.

Ωστόσο, στο τέλος της μεταξύ τους συζήτησης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέφερε πως “πείραζε” την παρουσιάστρια και έτσι  παρεξήγηση "λύθηκε". 

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR