counter

Η on air κόντρα Χρηστίδου & Συρίγου: "Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει"

Η on air κόντρα Χρηστίδου & Συρίγου: "Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει"
Η on air κόντρα Χρηστίδου & Συρίγου: "Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει"

Τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στα τηλεοπτικά συνεργεία σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 27/1 η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου: "Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε όσα έγιναν στη σύσκεψη με τον Νίκο Συρίγο, με έβαλε στη θέση μου"

Ωστόσο, η παρουσιάστρια και ο Νίκος Συρίγος είχαν μία on air κόντρα αφού όπως είπε ο δημοσιογράφος το πρόσωπο της εβδομάδας ήταν η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα από τα Τέμπη και θα έπρεπε να δοθεί περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος κάτι που ενόχλησε την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο διάλογος που ακολούθησε

«Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά. Για μένα είναι ένας τρόπος, χωρίς “να πληγώσω και τον εγωισμό μου, κάπως να ανασκευάσω αυτό που έχω κάνει”. Έτσι το παίρνω εγώ και έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να πω κάτι, ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πάντα πολύτιμος και πρέπει να ακούγονται ορισμένα πράγματα. Επειδή ήταν 53 λεπτά η συνέντευξη, εγώ θέλω να το πω τώρα, το πρόσωπο για εμένα της εβδομάδας, έχει ονοματεπώνυμο. Δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν έδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, είναι η Μαρία Καρυστιανού, είναι αυτή η τραγική μάνα, που πήγε μέσα στην εξεταστική της Βουλής και είπε τα πράγματα που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας και επειδή το ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα αυτά», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

«Που κολλάει αυτό; Δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε τώρα. Έχει επικοινωνηθεί όλη αυτή η τοποθέτηση και το είδαμε σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλες τις εκπομπές. Τι σχέση έχει αυτό;», του απάντησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο και τόνισε: «Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της. Το να το βάζεις και να το τοποθετείς σε αυτήν την κουβέντα, μειώνει εμάς που δεν συζητάμε γι αυτό, μειώνει την κουβέντα, το περιεχόμενο της εκπομπής κλπ. Με τη γυναίκα μιλήσαμε κιόλας, επιλέγει να μη βγει να μιλήσει. Όταν λες ότι αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας και δεν ασχολούμαστε με αυτό, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό να το τοποθετείς εδώ».

Ο Νίκος Συρίγος από την πλευρά του απάντησε: «Δεν είναι καθόλου δεικτικό, επειδή αναφέρθηκε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας και είπαμε για τα Τέμπη αν θα είχε τοποθετηθεί, ο Γιώργος Νταλάρας ανέδειξε και μέσα από αυτή τη συνέντευξη το θέμα των Τεμπών, με το πρόσωπο της Μαρίας Καρυστιανού».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR