counter

Η όμορφη μπαλαρινούλα μεγάλωσε και είναι σήμερα μια sexy ελληνίδα celebrity!

Η όμορφη μπαλαρινούλα μεγάλωσε και είναι σήμερα μια sexy ελληνίδα celebrity!
Η όμορφη μπαλαρινούλα μεγάλωσε και είναι σήμερα μια sexy ελληνίδα celebrity!

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πόζαρε στον φακό ντυμένη μπαλαρίνα, αλλά η γλυκύτητά της παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο! Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου που ανήρτησε την γεμάτη παδικές αναμνήσεις φωτογραφία που βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

Η Εριέττα Κούρκουλου, στα 20 χρόνια της, είναι μια κοπέλα που ολοένα κλέβει τις εντυπώσεις με την γοητεία της και τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητές της στο χώρο της μόδας αλλά και της προστασίας των ζώων. Η Εριέττα έχοντας κάνει το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα με την εταιρεία ρούχων Lov!nk, συνεχίζει ακάθεκτη με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος ρούχων ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος του συλλόγου προστασίας ζώων “Save a greek stray”.

Με την λεζάντα "Ωραίες εποχές" συνόδευσε την φωτογραφία που ανήρτησε και στην οποία έχει απαθανατιστεί με έναν καλό της φίλο. Τα παιδικά της χρόνια τα φέρνει στη θύμησή της με αγάπη και το δείχνει! Από τα παιδικά της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου έδειχνε ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, συναισθηματικό και τρυφερό και παραμένει έτσι έως και σήμερα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR