counter

Η Nτόρα Κουτροκόη φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της περιμένοντας το πρώτο τους παιδί

Η Nτόρα Κουτροκόη φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της περιμένοντας το πρώτο τους παιδί
Η Nτόρα Κουτροκόη φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της περιμένοντας το πρώτο τους παιδί

Ντόρα Κουτροκόη  - Μανώλης Λουπασάκης

"Το σπίτι μας θα είναι γεμάτο παιχνίδια για τον μπέμπη" δηλώνει χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πώς αντιδράσατε όταν μάθατε ότι θα γίνετε γονείς;

Ντόρα: Όταν ο γυναικολόγος μου, ο Γιάννης Πήχος, μου είπε ότι είμαι έγκυος, τα συναισθήματα εναλλάσσονταν με απίστευτους ρυθμούς. Μετά τα πρώτα χαμόγελα με έπιασε άγχος, άρχισα να σκέφτομαι: "Οχ, τι γίνεται τώρα;" προσπαθώντας ταυτόχρονα να ιεραρχήσω τις υποχρεώσεις μου. Αμέσως τηλεφώνησα στον Μανώλη και, όταν του το είπα, μου απάντησε: "Το ήξερα!".

Μανώλης: Ήμουν ψύχραιμος, γιατί το περίμενα. Στις οικογένειές μας το ανακοινώσαμε λίγες ημέρες αργότερα, γιατί θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι θα πάνε όλα καλά.

Ντόρα: Δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο πατρικό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαμε πάει για το Πάσχα, και αμέσως ο Μανώλης έπιασε τον πατέρα μου, τον Νίκο, και του είπε: "Ξέρεις ότι η κόρη σου είναι έγκυος;". Δεν με άφησε καν να του το πω εγώ! (Γελάει.)

Ντόρα Κουτροκόη  - Μανώλης Λουπασάκης

Ντόρα, πόσο σε αγχώνει το ότι το σώμα σου θα αλλάξει λόγω της εγκυμοσύνης;

Δεν αγχώνομαι καθόλου και, για να είμαι ειλικρινής, δεν προσέχω ιδιαίτερα. Προς το παρόν βάζω περίπου ένα με ενάμισι κιλό κάθε μήνα, οπότε αυτή τη στιγμή η ζυγαριά μου με δείχνει συν επτά κιλά. Βέβαια ο γιατρός μου μου έχει πει ότι συνήθως τους τελευταίους μήνες παίρνεις τα περισσότερα κιλά, αλλά εγώ τρώω όπως και πριν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διατρέφομαι σωστά και όχι διαιτητικά, έτσι ώστε το μωρό μου να παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Δεν αγχώνομαι για τη σιλουέτα μου. Έχω και το παράδειγμα της αδελφής μου, που έγινε μητέρα πριν από τρία χρόνια, και έχει επανέλθει στο κανονικό της βάρος. Και επειδή πάντα μπορούσα εύκολα να πάρω κιλά αλλά εξίσου εύκολα να τα χάσω, ξέρω ότι, αν το βάλω στόχο, θα επανέλθω στο κανονικό μου βάρος πολύ γρήγορα.

Ντόρα Κουτροκόη  - Μανώλης Λουπασάκης

 Διαπίστωσες αλλαγές στη συμπεριφορά σου εξαιτίας των ορμονών;

Ντόρα: Τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Αισθανόμουν κουρασμένη, καταβεβλημένη, υπήρχαν στιγμές που ήμουν μελαγχολική. Δεν είχα εντάσεις, ούτε νεύρα, ούτε πέρασα κατάθλιψη, αλλά ήμουν κάπως υποτονική. Δεν ήθελα να είμαι με πολύ κόσμο, προτιμούσα να μένω σπίτι και να μην κάνω τίποτα. Αλλά ήταν φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα –με γέμιζε χαρά, αλλά και τεράστιο άγχος. Όταν μπήκα στον τέταρτο μήνα, άλλαξε εντελώς η διάθεσή μου και τώρα πια το απολαμβάνω. Θέλω να είμαι συνέχεια έξω, να διασκεδάζω, να περνάω όμορφες στιγμές με τον Μανώλη και τους φίλους μας.

Μανώλης: Είμαι πολύ τυχερός άντρας. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά της, ούτε έχει περίεργα ξεσπάσματα. Λειτουργεί όπως ακριβώς και πριν.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

ΟΚ! 0309

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR