counter

Η Νεράιδα και το Παληκάρι: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

Η Νεράιδα και το Παληκάρι: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα
Η Νεράιδα και το Παληκάρι: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της πολυσυζητημένης θεατρικής παράστασης "Η Νεράιδα και το Παληκάρι" σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Το Θέατρο Broadway γέμισε από κόσμο για να δει τους πρωταγωνιστές Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτη Πετράκη στους δύο θρυλικούς ρόλους της Κατερινιώς Φουρτουνάκη και του Μανούσου Βροντάκη.

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση και να συγχαρούν τους συντελεστές για την εξαιρετική δουλειά.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κορινθίου (Κατερινιώ), Παναγιώτης Πετράκης (Μανούσος), Σταύρος Νικολαίδης (Ενωμοτάρχης), Σπύρος Μεριανός (Ιερέας), Ευτυχία Φαναριώτη (Λενιώ), Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Μανολιός) και στον ρόλο του Βροντάκη ο Κοσμάς Ζαχάρωφ. Φιλική συμμετοχή: Πέτρος Ξεκούκης Στον ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη η Χρυσούλα Διαβάτη Στον ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη ο Γιώργος Κωνσταντίνου Συμμετέχουν: Κων/νος Φρίγγας, Χρήστος Ιντζέογλου (χωροφύλακας), Άρης Δελαγραμμάτικας (Μαθιός) και ο Κρητικός χορευτικός Σύλλογος του Αντώνη Βασσάλου Την παραδοσιακή κρητική μουσική και τα τραγούδια ερμηνεύει ζωντανά ο Νίκος Ζωϊδάκης Παραγωγή: BroadwayShow Productions

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR