counter

Η Νατάσα Ράγιου για τον Διονύση Σαββόπουλο: "Έχει πιάσει λύσσα τους Συριζαίους με τη δήλωσή του, καραγκιοζιλίκια"

Η Νατάσα Ράγιου για τον Διονύση Σαββόπουλο: "Έχει πιάσει λύσσα τους Συριζαίους με τη δήλωσή του, καραγκιοζιλίκια"
Η Νατάσα Ράγιου για τον Διονύση Σαββόπουλο: "Έχει πιάσει λύσσα τους Συριζαίους με τη δήλωσή του, καραγκιοζιλίκια"

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-live» έκανε ένα μεγάλο ξέσπασμα η Νατάσα Ράγιου με αφορμή εκείνους που κακολόγησαν τον Διονύση Σαββόπουλο ο οποίος τάχθηκε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές.

Να θυμίσουμε ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε δηλώσει: «Εγώ ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Απλά παρατηρώ ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Όσα είπε η Νατάσα Ράγιου

«Είμαι έξαλλη και γελάω από τα νεύρα μου. Δεν το πιστεύω ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος σήμερα, είτε λέγεται Σαββόπουλος, είτε Παπαδόπουλος είτε οποιοσδήποτε να εκφράσει την άποψή του. Γιατί ξαφνικά αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Γιατί το μονοπώλιο της αριστερής διανόησης; Γιατί να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε; Δεν έχω καταλάβει. Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και σε αυτούς που δεν εκτιμούσαν τον Σαββόπουλο, προφανώς έκανε ένα καλό ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τρέξουν προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Λίγο πολιτικός πολισμός! Δε γίνεται να μην επιτρέπεται να εκφράζεσαι» είπε αρχικά η Νατάσα Ράγιου.

Δείτε επίσης - Διονύσης Σαββόπουλος για εκλογές: "Εγώ ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας"

Στη συνέχεια η ίδια συμπλήρωσε: «Απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους καλλιτέχνες να είναι δεξιοί ή κεντρώοι; Πρέπει να είναι μόνο αριστεροί, διαφορετικά είναι χάλια; Εγώ είχα έναν σεβασμό για την αριστερά. Παλιά όμως, όταν υπήρχε η Αριστερά, γιατί σήμερα αυτό που βλέπω δεν είναι αριστερά» πρόσθεσε η Νατάσα Ράγιου.

«Δεν ήταν ποτέ προκλητικός ο Σαββόπουλος. Εγώ αυτά τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια. Αντιθέτως, από την άλλη πλευρά βλέπω συνέχεια προκλήσεις με μία λυσσαλέα ορμή ενόψει των εκλογών. Αυτό έχετε να πείτε στον κόσμο; Ο Σαββόπουλος είναι το όπλο για να χτυπήσετε την απερχόμενη κι υποψήφια εκ νέου κυβέρνηση;» συμπλήρωσε η Νατάσα Ράγιου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR