counter

H Νατάσα Θεοδωρίδου "εισέβαλε" στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Κώστα Τσουρό! "Ο κόσμος ξέρει γιατί τα λέω…"

H Νατάσα Θεοδωρίδου "εισέβαλε" στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Κώστα Τσουρό! "Ο κόσμος ξέρει γιατί τα λέω…"
H Νατάσα Θεοδωρίδου "εισέβαλε" στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Κώστα Τσουρό! "Ο κόσμος ξέρει γιατί τα λέω…"

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός στο Mega μέσα από την νέα του εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές, υποδέχτηκε την ομάδα του η οποία απαρτίζεται από την Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Δέσποινα Τσόκου και υποσχέθηκε ότι στην εκπομπή του θα ακούγονται αλήθειες και όχι «σάλτσες».

Δείτε επίσης - Ακόμα δεν είδες τίποτα: Πρεμιέρα για τον Κώστα Τσουρό! "Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούτε σάλτσες"

«Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούσετε σάλτσες, θα ακούσετε αυτά που πρέπει να ακούσετε. Έχουμε πρεμιέρα, ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ ωραία χρονιά και ότι θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με πολλή αγάπη. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς και όχι για εμάς», είπε ο Κώστας Τσουρός και προχώρησε στα θέματα της σκαλέτας του.

H έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Κώστα Τσουρό

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκπομπής του τον περίμενε μία απρόσμενη έκπληξη από την καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία θέλησε να του ευχηθεί και από κοντά, «καλή επιτυχία» και έτσι εμφανίστηκε live στο πλατό της εκπομπής.

«Εγώ ήρθα σαν φίλη αλλά είπατε να με βγάλετε όχι ότι με πειράζει πού είναι η κάμερα μου; Είστε εξαιρετικοί… Κώστα χαίρομαι πάρα πολύ για σένα, χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου, από τα βάθη της καρδιάς μου, ο κόσμος ξέρει γιατί τα λέω, γιατί έχω μία ειλικρινή και μία πολύ ζεστή σχέση με τους ανθρώπους και ποτέ δεν βασίζεται σε κολακείες ούτε ψέματα. Θέλω να πω με σοβαρότητα κάθε Σάββατο και Κυριακή να βλέπετε αυτά τα πλάσματα» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κώστας Τσουρός την προκάλεσε να έρθει στην εκπομπή του ως καλεσμένη με την ίδια να δέχεται απευθείας!».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR