counter

Η Ναταλία Γερμανού για το πρόωρο φινάλε του "Έρωτα Φυγά": "Είμαι πολύ θυμωμένη, πολύ απογοητευμένη"

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς», όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου με την Ναταλία Γερμανού να μην μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της με αυτή την εξέλιξη.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε παράλληλα η Μαριάννα Πολυχρονίδη, που συμμετέχει στον «Έρωτα Φυγά», ξεκαθαρίζοντας πως η εταιρεία παραγωγής πληρώνει κανονικά όλους τους ηθοποιούς της σειράς.

Διαβάστε επίσης! Έρωτας φυγάς: Η ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού για το πρόωρο φινάλε της σειράς - "Χωρίς λόγια"

Η Ναταλία Γερμανού για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά»

«Θα κάνω την ανατροπή και δεν θα σου κάνω την κλασική ερώτηση που κάνουν τελευταία σε όλους τους ηθοποιούς και τους ρωτάνε “πως αισθάνεστε;”. Θα το πάμε ανάποδα. Θα σου πω πως αισθανόμαστε εμείς! Είμαστε πάρα πολύ τσαντισμένοι! Θα το πάμε λοιπόν ανάποδα!

Μιλώντας εκ μέρους πολλών τηλεθεατών, γιατί και εγώ αυτή τη στιγμή σου μιλάω όχι σαν παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται”, αλλά ως τηλεθεάτρια της σειράς “Έρωτας φυγάς”. Είμαι πολύ θυμωμένη, πολύ απογοητευμένη και για τους ανθρώπους που θα μείνουν στη μέση της σεζόν στα κρύα του λουτρού. Καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό είναι ένα πάρα πολύ άδικο που γίνεται», είπε η Ναταλία Γερμανού συνομιλώντας με την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR