counter

Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR: "Εγώ δεν πήγα στο Just για να γεμίσω θέατρα όπως ο Σεφερλής"

Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR: "Εγώ δεν πήγα στο Just για να γεμίσω θέατρα όπως ο Σεφερλής"
Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR: "Εγώ δεν πήγα στο Just για να γεμίσω θέατρα όπως ο Σεφερλής"

Μυριέλλα Κουρεντή

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Η μεγάλη νικήτρια του «Just The Two Of Us» Μυριέλλα Κουρεντή ανοίγει τα «χαρτιά» της στο FTHIS.GR, αποκαλύπτει τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί για την νέα σεζόν και σχολιάζει τις πρόσφατες καυστικές δηλώσεις του συμπαίκτη της Μάρκου Σεφερλή για την νίκη της ίδιας. Η Μυριέλλα Κουρεντή σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για όλα όσα έχουν συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με το όνομα της.

Τα λέμε λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του «Just The Two Of Us». Έχεις συνειδητοποιήσει την νίκη σου; Για να σου είμαι ειλικρινής όχι ακόμη, γιατί ήταν μια νίκη πολύ απρόβλεπτη για εμάς καθώς πιστεύαμε ότι νικητής θα βγει ο Μάρκος Σεφερλής. Πιστεύαμε ότι με το τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια θα έπαιρνε άνετα την νίκη στον τελικό. Αυτή την στιγμή είμαι στην φάση που μου βγαίνει όλη η κούραση του παιχνιδιού αλλά και των γυρισμάτων για τα «Κλεμμένα Όνειρα». Να φανταστείς ότι έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές 3 χρόνια. Το φετινό καλοκαίρι όμως αποφάσισα να μην δουλέψω και να ξεκουραστώ επιτέλους μετά από πολύ καιρό!

-Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάποιον για την νίκη αυτή; Σίγουρα στον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και δούλεψε πολύ σκληρά για να παρουσιάζουμε κάθε Τετάρτη ένα ωραίο αποτέλεσμα. Από τις πρώτες φορές που βρεθήκαμε μου είπε «Είσαι φωνάρα. Μου αρέσεις πολύ» κι αυτό μου δημιούργησε ασφάλεια να αφοσιωθώ πλήρως στο παιχνίδι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στις κάμερες ο Μάρκος Σεφερλής σχολίασε ότι «σε κανένα παιχνίδι δεν είδαμε ο νικητής να προχωρεί και να κάνει κάτι σημαντικό. Τουλάχιστον στην πλειοψηφία». Σε στεναχώρησαν τα όσα είπε; Όχι δεν στεναχωρήθηκα, διότι δεν μπήκα στο παιχνίδι ούτε για να κάνω καριέρα ούτε για να γίνω πρώτο όνομα. Δεν έχω αυτό το άγχος και δεν είναι στόχος μου. Εγώ δεν μπήκα στο ««Just The Two Of Us» για να γεμίσω θέατρα όπως ο Μάρκος Σεφερλής. Επίσης, είχα και πριν το παιχνίδι μια διαδρομή, αφού ο κόσμος με γνώριζε και με αγαπούσε από τον ρόλο μου στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega. Σέβομαι την γνώμη του Μάρκου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοποθετήθηκε έτσι.

Μετά το παιχνίδι οι προτάσεις έπεσαν «βροχή»; Δεν θα το έλεγα εντελώς «βροχή», αλλά έχω ήδη 3 προτάσεις για πάρω μέρος σε musical. Αυτός ήταν και ο βασικός μου στόχος όταν μπήκα στο παιχνίδι. Να με προσέξουν κάποιοι άνθρωποι του χώρου και να καταλάβουν ότι μπορώ να τραγουδήσω και να παίξω σε musical. Είμαι πολύ περήφανη για αυτές τις προτάσεις και τώρα σκέφτομαι το πώς θα τις υλοποιήσω.

Και ο Γιώργος Θεοφάνους σου έκανε μια πρόταση συνεργασίας στον «αέρα» του παιχνιδιού για να παίξεις στο παιδικό musical που ετοιμάζει. Έχετε κάνει κι άλλες κουβέντες εκτός παιχνιδιού; Όχι ακόμη είναι η αλήθεια, γιατί το παιχνίδι μόλις τέλειωσε και προσπαθούμε όλοι να αποφορτιστούμε. Δεν έχουμε προλάβει δηλαδή να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες με τον κύριο Θεοφάνους. Πάντως νιώθω μεγάλη χαρά γιατί ξέρω πως ό,τι κάνει το κάνει με αφοσίωση και σοβαρότητα.

Η σχέση σου με τον Κωνσταντίνο είναι γνωστή στα media. Έχεις νιώσει την ανάγκη να την προστατεύσεις από τα φλας; Έχω δεχτεί προτάσεις να κάνουμε στημένα paparazzi με τον σύντροφο μου τις οποίες κι έχω απορρίψει. Είμαστε και οι δύο πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλουμε να απασχολούμε με την προσωπική μας ζωή.

Και τι θα κάνετε αυτό το καλοκαίρι που οι φωτογράφοι θα σας ψάχνουν στις παραλίες; Εκεί που θα πάμε δεν πρόκειται να μας βρει κανείς. Αποφεύγουμε τις κοσμικές παραλίες και τα νησιά που συγκεντρώνουν την δημοσιότητα. Έτσι έχουμε αποφασίσει να το χειριστούμε με τον σύντροφο μου κι έτσι θα γίνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR