counter

Η μητέρα της Pamela Anderson μιλάει για τους βιασμούς της κόρης της

Η μητέρα της Pamela Anderson μιλάει για τους βιασμούς της κόρης της
Η μητέρα της Pamela Anderson μιλάει για τους βιασμούς της κόρης της

Μετά τις αποκαλύψεις της Pamela Anderson στο φεστιβάλ των Καννών, για τους βιασμούς που υπέστη από την ηλικία των 6 έως τα 12, η 65χρονη μητέρα της Carol Αnderson παίρνει θέση για όσα συνέβησαν και αποκαλύπτει το μεγάλο σοκ που έπαθε όταν έμαθε πριν από λίγες ημέρες, για τις σκληρές δοκιμασίες που πέρασε η κόρη της, καθώς η ίδια -όπως είπε- νόμιζε πως τόσα χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά της. Συγκεκριμένα η Carol Anderson, δήλωσε:

"Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο σοκ. Είναι τραγικό να έχει συμβεί στην Pamela, και με τρελαίνει που τα πέρασε μόνη της όλα αυτά! Είμαι μουδιασμένη από τις εξελίξεις. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το έμαθα” και συμπλήρωσε ότι και για τον αδελφό της Pamela, Gerry, ήταν ένα πλήγμα, καθώς ένιωσε ότι δεν κατάφερε να προστατεύσει την αδελφή του. “Έκλαιγε και φώναζε για τέσσερις ώρες. Ποτέ δεν τον έχω ξαναδεί τόσο χάλια” είπε.

Στη συνέχεια η Carol Anderson είπε, ότι μετά τις αποκαλύψεις των βιασμών, η Pamela της έστειλε ένα e- mail, μέσα στο οποίο της τα εξηγούσε όλα και κατέληγε ως εξής: “Σας αγαπώ πολύ, μην το πάρετε προσωπικά”.

Η Carol Anderson ωστόσο στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Daily Mail" συμπλήρωσε ότι: “Ήταν σοκ για μένα, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μου είπε τίποτα τόσα χρόνια. Ραγίζει η καρδιά μου!” 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR