counter

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά για τη Βίκυ Καγιά: “Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα”

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά για τη Βίκυ Καγιά: “Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα”
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά για τη Βίκυ Καγιά: “Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα”

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έγινε γνωστή στη ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM, όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη και μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι μόδας, αλλά και για το νέο κύκλο του GNTM.

Δείτε επίσης - Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: 2 χρόνια μαζί! – Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν με αφορμή την επέτειό τους

Όσα είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι εχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε. Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά και συνέχισε για το GNTM τη Βίκυ Καγιά:

«Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι. Παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει και αν θα κάνουν νούμερα ή όχι. Οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Δεν θα το χαρακτήριζα ως bullying αυτό που κάνουν στςι κοπέλες, απλά δεν μιλάνε με τον τέλειο τρόπο. Σε μια δοκιμασία ήμασταν στο πλατό και άκουσα πολύ αρνητικά σχόλια από την Βίκυ Καγιά. Με ρώταγε πράγματα λες και υποστηρίζω πως είμαι καλύτερη από εκείνη. Εγώ δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα, δεν το βρίσκω δίκαιο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR