counter

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει "καμάκι" σε νεαρό σερβιτόρο!

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει "καμάκι" σε νεαρό  σερβιτόρο!
Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει "καμάκι" σε νεαρό σερβιτόρο!

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει "καμάκι" στο νεαρό σερβιτόρο του κυλικείου του στούντιο της εκπομπής "Η Γερμανού ξανάρχεται", μια φάρσα εμπνευσμένη από την Ναταλία Γερμανού!

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα στο καμαρίνι που ετοιμαζόταν η Μαρία Μπακοδήμου για να βγει στην εκπομπή. Θύμα της φάρσας τους ο ανυποψίαστος Ανδρέας που δουλεύει στο κυλικείο του στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή. Η Μαρία Μπακοδήμου παρήγγειλε τον καφέ της και όταν ο σερβιτόρος πήγε στο  καμαρίνι της για να της τον δώσει, τότε εκείνη άρχισε να του κάνει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί πως δεν την περνά καθόλου απαρατήρητος!

Η παρουσιάστρια τον φλέρταρε με πολύ ωραίο τρόπο ενώ και εκείνος έδειχνε γοητευμένος. Η Μαρία Μπακοδήμου άρχισε να βρίσκει κοινά σημεία με τον νεαρό ενώ του επισήμανε πως είναι μόνη της τον τελευταίο καιρό κάνοντας τον να πιστέψει πως τον φλερτάρει πραγματικά!

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν τόσο πειστική που ο νεαρός άρχισε να χάνει τα λόγια του ενώ απαντούσε κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνουν καθημερινά φάρσες στην εκπομπή τους και έχουν τον τρόπο να γίνονται πιστευτοί! 

Δείτε τι συνέβη στο video που ακολουθεί 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR