counter

Η Μαρία Μπακοδήμου για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη: "Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση"

Η Μαρία Μπακοδήμου για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη: "Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση"
Η Μαρία Μπακοδήμου για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη: "Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση"

Η Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο 13/1 μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, «Γεια σου», σχολίασε τις σκληρές δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης προς την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν κινείται νομικά από τώρα, όχι στο εξής, η οικογένεια Λαμπίρη. Η κόρη είπε από εδώ και πέρα εννοώντας πως θα το πράξει αν επαναληφθεί. Μακάρι να κινηθεί γιατί έχει χαθεί το μέτρο σε όλα. Τσόλια και όλα αυτά, γιατί; Έχει ένα site, ένα blog, κάτι και πρέπει να δημιουργήσει επισκεψιμότητα;», τόνισε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης - Νίκος Μουρατίδης: Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη απαντά στις δηλώσεις του! "Άνευ λόγου και προβλητική επίθεση"

«Το να βγάζει χολή και να προσβάλλεις ανθρώπους έτσι ανήκει σε μια άλλη εποχή της τηλεόρασης. Της λεγόμενης trash τηλεόρασης που όλοι έβριζαν όλους σε αποσπάσματα στο Youtube και γελούσαν και αυτή την εποχή είναι καλό να σεβόμαστε τους ανθρώπους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ακριβώς. Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση».

«Απόβλητα χαρακτήρισε τους παρουσιαστές της τηλεόρασης… Δεν χρειάζεται όμως να το αναλύσουμε, το πράγμα βρωμάει από μόνο του. Τελεία. Τι να κάτσουμε τώρα να το ψάξουμε» κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

 Δείτε στο ακόλουθο απόσπασμα όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR