counter

Η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη: "Πηγαίνει στο κανάλι στις 3.15 το πρωί κάθε μέρα εδώ και 33χρόνια"

Η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη: "Πηγαίνει στο κανάλι στις 3.15 το πρωί κάθε μέρα εδώ και 33χρόνια"
Η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη: "Πηγαίνει στο κανάλι στις 3.15 το πρωί κάθε μέρα εδώ και 33χρόνια"

Η Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου 13/1 στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega, «Χαμογέλα και Πάλι».

Δείτε επίσης - Μαρία Αναστασοπούλου: Η απάντηση για τη συνεργασία της για δεύτερη χρονιά με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνεργασία τους στο «Καλημέρα Ελλάδα», του ΑΝΤ1.

Όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου.  Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Βλέπω τον Γιάννη στο μόνιτορ να είναι στο Open και να κάνει την αντίστοιχη δουλειά που κάνουμε εμείς στον ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη αποκαλύπτοντας: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια…Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 10 λεπτό και μετά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR