counter

Η Μαίρη Χρονοπούλου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου: “Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη”

Η Μαίρη Χρονοπούλου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου: “Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη”
Η Μαίρη Χρονοπούλου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου: “Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη”

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου.  

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο  Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείο.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κώστας Καζάκος: Τη Δευτέρα το “τελευταίο αντίο”- Ο ηθοποιός δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Αθηνών

Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Κώστα Καζάκο

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Με την Ειρήνη Παππά έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας ήταν διαγώνια, Την ξέρω από μικρό παιδάκι», είπε σε άλλο σημείο η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR