counter

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από δύο δεκαετίες

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από δύο δεκαετίες
Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από δύο δεκαετίες

Επιστρέφει στο θέατρο έπειτα από δύο δεκαετίες η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της “χρυσής” εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είπε το μεγάλο “ναι” και θα τη δούμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε, αν και πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της. Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων και με τη Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Θυμίζουμε πως ήταν παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, όταν έγινε γνωστό πως η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου “Σωτηρία”, έχοντας φριχτούς πόνους σε όλο το σώμα της, μυαλγίες, πόνο στο στήθος και βαρύ βήχα. Η ηθοποιός πίστεψε στην αρχή ότι έχει κολλήσει κορονοϊό. Ωστόσο το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της και λίγες ημέρες αργότερα, όταν πια ήταν καλά, επέστρεψε στο σπίτι της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR