counter

H Mαίρη Συνατσάκη έφαγε μακαρόνια με πατατάκια στη 1 το ξημέρωμα!

H Mαίρη Συνατσάκη έφαγε μακαρόνια με πατατάκια στη 1 το ξημέρωμα!
H Mαίρη Συνατσάκη έφαγε μακαρόνια με πατατάκια στη 1 το ξημέρωμα!

Μαίρη Συνατσάκη

Στην θέα μιας λαχταριστής μακαρονάδας είναι δύσκολο να αντισταθείς.Ούτε η Μαίρη Συνατσάκη μπόρεσε και μάλιστα κόντρα στις διατροφικές συμβουλές που μας καλούν να μην τρώμε βαριά πριν κοιμηθούμε, όχι μόνο την απόλαυσε με σάλτσα και τυριά αλλά την συνόδεψε και με πατατάκια!

Η καλλίγραμμη Μαίρη, όπως φαίνεται, θέλει να επιβραβεύσει τον εαυτό της για τις ώρες προβών στο χορευτικό stage και δεν διστάζει να προβεί σε διατροφικές ατασθαλίες αδιαφορώντας για τις θερμίδες! Η Μαίρη Συνατσάκη, κάθε Κυριακή, προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην εμφάνισή της στο Dancing with the Stars, μα αυτή κρύβει πολλές ώρες προσπάθειας και εξαντλητικών προπονήσεων! Έτσι απόφασισε να αναπληρώσει τις χαμένες  θερμίδες με ένα γευστικό και…πρωτότυπο συνδυασμό!

"Τι εννοείς δεν είναι φυσιολογικό να τρως μακαρόνια με πατατάκια στη 1 το ξημέρωμα; DWTS 4 blame you!" έγραψε χιουμοριστικά ως λεζάντα στην φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο twitter, αποσπώντας τα επιδοκιμαστικά σχόλια των followers της που ενέκριναν την επιλογή της!

Μαίρη Συνατσάκη παπούτσια

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR