counter

Η Μαίρη Μπάρκουλη δηλώνει: “Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι”

Η Μαίρη Μπάρκουλη δηλώνει: “Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι”
Η Μαίρη Μπάρκουλη δηλώνει: “Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι”

Η Μαίρη Μπάρκουλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, στις οποίες ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη με την ίδια.

«Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με καταέβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», είχε δηλώσει ο Νίκος Μουρατίδης.

Έτσι λοιπόν, η Μαίρη Μπάρκουλη στην πρωινή εκπομπή του Alpha αποκάλυψε τι είχε συμβεί και την ώθησε να μιλήσει έτσι στον Νίκο Μουρατίδη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα ο Νίκος Μουρατίδης και στο ότι τον πείραξαν οι δικές μου βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα, έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα..

Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ», είπε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR