counter

H κορούλα του ζευγαριού της ελληνικής showbiz γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια

H κορούλα του ζευγαριού της ελληνικής showbiz γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια
H κορούλα του ζευγαριού της ελληνικής showbiz γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια

Τα πρώτα της γενέθλια γιορτάζει η κόρη της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη.  Το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και παράλληλα βάπτισαν την κόρη τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν έχουν σταματήσει ποτέ να περνούν όμορφες στιγμές.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ευχήθηκε στη μικρή της με τα πιο όμορφα λόγια, αναρτώντας φωτογραφία με τα καπελάκια και το κεράκι από το party. Στη λεζάντα της έγραψε:

«Ο Θεός διάλεξε να γεννηθείς την ημέρα αγάπης, Σοφίας, Πίστης και Ελπίδας! Και το όνομά σου και η ημέρα που γεννήθηκες έχουν αποτέλεσμα τον έρωτα και την αγάπη!

"Αφροδίτη" η θεά του έρωτα κ της ομορφιάς και σαν σήμερα 17/09/2015 γεννήθηκες, καρπός από έναν μεγάλο και δυνατό έρωτα που ολοκλήρωσε την αγάπη κ την ευτυχία μας με τον ερχομό σου! Να σε χαιρόμαστε καρδιά μου ,παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου, λατρεία μου !!!Ένας χρόνος κοντά μας γεμάτος ευτυχία ,ευλογιά χαρά και γέλια...

Εύχομαι να σε έχει καλά ο Θεός, να έχεις υγεία και τύχη σπλάχνο μου ,γλυκό μου μωρό, πριγκίπισσά μου όμορφη!!!

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και χαρούμενη ταυτόχρονα… μπορεί τα πρώτα σου γενέθλια να μην τα κάναμε σε χώρο δεξίωσης και με πολλούς καλεσμένους και με παιδάκια, όμως φτάνει που ήρθαμε εδώ στον μπαμπά μας, στη βάση μας και τα γιορτάσαμε σαν οικογένεια. Το σπίτι  μας ήταν το ομορφότερο κτήμα, οι γονείς σου σαν 100 καλεσμένους και η αγάπη μας δώρο ανεκτίμητης αξίας !!!Είναι η μεγαλύτερη στιγμή σου και θα την θυμάσαι για μια ζωή.

Χρόνια Πολλά Αφροδίτη μας, να σε χαιρόμαστε ..Εύχομαι το 1 να γίνει 100 και να γίνεις ένας άνθρωπος σωστός στην κοινωνία γεμάτος από αγάπη και ωραίες αναμνήσεις !

Σε αγαπώ πάρα πολύ , η μανούλα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR