counter

My Style Rocks: Απίστευτη ένταση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες - Αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου

My Style Rocks: Απίστευτη ένταση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες - Αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου
My Style Rocks: Απίστευτη ένταση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες - Αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο “My Style Rocks” στο σημερινό επεισόδιο. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε μπροστά στις διαγωνιζμοενες και η Μπι πήρε τον λόγο και της είπε:

«Να κρίνω πρώτα το look ή αυτά που έχω δει τις τελευταίες ημέρες; Θα σε ρωτήσω δεν θα σε κρίνω. Κυκλοφορεί ένα βίντεο σε μία διάσημη πλατφόρμα με κάποιες συνομιλίες που είχες όπου ζητούσες να σου φτιάξουν Maximal luxury look σου. Μου το έχουν στείλει πόσα άτομα και δεν ξέρω την αλήθεια. Θεωρώ ότι είναι τρομερά θλιβερό».

Διαβάστε επίσης! My Style Rocks: Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά: "Πέσανε πράγματα στο παντελόνι μου και το έβγαλα"

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου τότε της απάντησε:  «Αυτό που αναφέρεις το έχουν στείλει και σε μένα το έχουν στείλει και στην παραγωγή. Είχα δώσει την εξήγηση μου στην παραγωγή και το γνωρίζει. Είναι ένας άνθρωπος που μου είχε δανείσει τρία είδη για το total white look μου. Όπως αγοράζουμε και δανειζόμαστε πράγματα είχα δανειστεί τρία πράγματα και για το λόγο που αναφέρεσαι είχα δανειστεί από μέσα τοπάκι. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ ούτε θα το έκανα like ούτε θα τον έβαζα σε story αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν θέλουμε να κρύψουμε κάτι δεν το αναπαράγουμε και οι ίδιοι».

Η Νικολίνα στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτά που λέει η Μπι ισχύουν, καθώς γνωρίζει προσωπικά άτομο που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τότε ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς στο πλατό.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ενοχλήθηκε μάλιστα έντονα από όσα άκουσε από τις συμπαίκτριες της  και αποχώρησε έξαλλη από το πλατό μέχρι να ηρεμήσει. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR