counter

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή άλλαξε το επίθετο της!

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή άλλαξε το επίθετο της!
H κόρη του Λευτέρη Πανταζή άλλαξε το επίθετο της!

Κωνσταντίνα Μεταξά

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, Κωνσταντίνα, μίλησε στο περιοδικό "Down Town" Κύπρου και εξήγησε τους λόγους που άλλαξε το επίθετο της.  

Η Κωνσταντία Μεταξά τα τελευταία 4 χρόνια ζούσε μόνιμα στο  Μαϊάμι προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. Η Κωνσταντίνα Μεταξά εξηγεί πως δεν θέλει να την συγκρίνουν πουθενά και σε τίποτα με τον πατέρα της, γι αυτό και αποφάσισε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είπε στο περιοδικό: "Δε θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα με τον πατέρα μου. Γι’ αυτό και άλλαξα το όνομά μου. Από Πανταζή, το έκανα Μεταξά".

Η έντονη αντίδραση του πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, δεν άλλαξε την απόφαση της αφού όπως λέει είναι αγύριστο κεφάλι.: "Έξαλλος! Φώναζε, έλεγε τα δικά του, ξέρεις τα γνωστά που κάνουν οι γονείς… Αλλά εγώ δεν υποχωρώ, είμαι αγύριστο κεφάλι. Αν πάρω μία απόφαση, δεν την αλλάζω με τίποτα. Ο πατέρας μου αισθανόταν πολύ άσχημα, ήταν και είναι περήφανος για το όνομά του, ήθελε να το κρατήσω, αλλά εγώ δεν ήθελα. Μπορεί να ήταν σκληρό αυτό που έκανα, δεν ξέρω. Ο πατέρας μου έχει αδυναμία στο επίθετό του. Ωστόσο, του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR