counter

H Kim Kardashian χωρίς εσώρουχα στο μπάνιο με τον Kanye West

H Kim Kardashian χωρίς εσώρουχα στο μπάνιο με τον Kanye West
H Kim Kardashian χωρίς εσώρουχα στο μπάνιο με τον Kanye West

Η Kim Kardashian και ο σύντροφος της Kanye West μετά τη γέννηση της κορούλας τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μετά το videoclip από το νέο τραγούδι του Kanye West, όπου η Kim Kardashian πρωταγωνιστούσε γυμνή καβάλα σε μια μοτοσυκλέτα μαζί με τον καλό της, το ζευγάρι δημοσιοποιεί νέες φωτογραφίες που προκαλούν το ενδιαφέρον μας…

H Kim Kardashian μεγάλη φαν των selfies, αυτή τη φορά δημοσίευσε σε προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις φωτογραφίες που βλέπετε, τραβηγμένες στο μπάνιο του κέντρου στο Miami όπου θα εμφανιζόταν ο Kanye West. Το ζευγάρι μόλις είχε αλλάξει ρούχα και όπως βλέπετε μέσα από το φόρεμα της Kim Kardashian είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν υπάρχει εσώρουχο. Για άλλη μια φορά η τολμηρή  Kim Kardashian προκαλεί πανικό γύρω από το όνομα της αλλά και του συντρόφου της Kanye West.

Τι να πει κανείς γι αυτό το ζευγάρι… Ελπίζουμε καθώς θα μεγαλώνει η κόρη της η Kim Kardashian να βάλει λίγο μυαλό…. Πάντως το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως από την εγκυμοσύνη και αυτό είναι αξιέπαινο. Συγχαρητήρια! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR