counter

Η κηδεία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο "αντίο"

Η κηδεία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο "αντίο"
Η κηδεία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο "αντίο"

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Παντελής Βούλγαρης,Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Γιάννης Μπέζος, Νίκος Κουρής, Γιώργος Κοτανίδης, Eυανθία Ρεμπούτσικα, Άννα Νταλάρα, Μάνος Ελευθερίου, Λένα Αλκαίου, Νίκος Περάκης, Νικήτας Τσακίρογλου, Κώστας Πρέκας, Αντώνης Αντύπας, Αλεξία Καλτσίκη,Σπύρος Παπαδόπουλος, Διονύσης Φωτόπουλος, Δούκισσα Νομικού, Κώστας Λαμπρόπουλος ήταν μόνοι μερικοί από τους φίλους και συνεργάτες του Νίκου Παναγιωτόπουλου που βρέθηκαν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο για να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 12ης Ιανουαρίου και βύθισε στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Όπως μας είπαν μάλιστα οι συνεργάτες του, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έφυγε στο πικ της δημιουργίας του καθώς αυτή την περίοδο γύριζε την νέα του ταινία.

Η ξαφνική απώλειά του δημιουργεί ένα μεγάλο καλλιτεχνικό κενό στον ελληνικό κινηματογράφο, τον οποίο με πίστη και αγάπη υπηρέτησε πάνω από σαράντα χρόνια.

Το FTHIS.GR μίλησε με αγαπημένους  ηθοποιούς και σημαντικούς πρωταγωνιστές των ταινιών του, σ’ ένα αφιέρωμα που έκανε για εκείνον και όλοι υπογράμμισαν την εφηβική ορμή του, τον ενθουσιασμό με τον οποίο μιλούσε για τις ταινίες του και την ανατρεπτική του οπτική για τα πράγματα.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR