counter

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογείται: “Το απάνθρωπο με τον κορονοϊό είναι ότι…”

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογείται: “Το απάνθρωπο με τον κορονοϊό είναι ότι…”
Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογείται: “Το απάνθρωπο με τον κορονοϊό είναι ότι…”

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε το πρωί της Πέμπτης μέσω skype, η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν μια από τους συμμετέχοντες του “Just the two of us” που κόλλησε κορονοϊό, έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της και πλέον είναι απόλυτα υγιής.

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Mega πως θα επιστρέψει και στην σκηνή του μουσικού σόου αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ενώ ανέφερε πως το πιο απάνθρωπο στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, ήταν η μοναξιά.

«Είχα στη ζωή μου γενικά άλλης εθνικότητας φλερτ, αλλά αυτός ο Κινέζος πολύ με ταλαιπώρησε. Εγώ ήμουν από αυτούς που ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Έζησα από το τρεις ημέρες 39 πυρετό ακατέβατο και την ανοσμία και την αγευσία. Το μόνο καλό οτι μπήκα σε ένα τζιν που δεν μου έκανε. Φοβήθηκα Δανάη μου, αυτό που σε φοβίζει περισσότερο σε αυτό τον ιό είναι η μοναξιά σου και γενικότερα το ότι μόνος σου πρέπει να παλέψεις μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ήμουν έγκλειστη, δεν άφηνα κανέναν να περάσει. Πιστεύω ότι το πιο απάνθρωπο με τον Corona Virus είναι αυτό το πράγμα, ότι την παλεύεις μόνος σου. Έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα να δώσω συμβουλές, ο κορονοϊός δεν έχει συμβουλές. Προσέξτε. Αυτό που σίγουρα συμβουλεύω είναι φορτίστε κινητά και μιλήστε με τους ανθρώπους σας, μόνο με παρέα από μακριά περνάει εύκολα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα το λεπτό 03:00.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR