counter

Η Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της: "Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί"! Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού;"

Η Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της: "Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί"! Τι αποκάλυψε  για το φύλο του μωρού;"
Η Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της: "Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί"! Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού;"

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη η οποία αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας πως ο γιος της, Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί.

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό» αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Στικούδη: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό στη Μύκονο λίγο πριν ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά. Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR