counter

Η Καίτη Γαρμπή κάνει πρόβες για το cinema και ετοιμάζει... βαλίτσες για Ιταλία! (Φωτογραφίες)

Η Καίτη Γαρμπή κάνει πρόβες για το cinema και ετοιμάζει... βαλίτσες για Ιταλία! (Φωτογραφίες)
Η Καίτη Γαρμπή κάνει πρόβες για το cinema και ετοιμάζει... βαλίτσες για Ιταλία! (Φωτογραφίες)

Τη νύχτα… μέρα έχει κάνει η Καίτη Γαρμπή, καθώς η ημέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της στις 12 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis πλησιάζει!

Οι τελευταίες πρόβες είναι καθημερινές πολύωρες και εξαντλητικές για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, αφού είναι γνωστή για την τελειομανία της και θέλει όσο τίποτε άλλο να είναι άψογη στη νέα της πρωτότυπη μουσική παράσταση.

Αμέσως, μόλις τελειώνουν οι κινηματογραφικές προβολές και ο κόσμος εγκαταλείπει την αίθουσα 11, τα φώτα ανάβουν πάλι στην σκηνή και τότε ένα πλήθος στενών συνεργατών της ξεκινούν το στήσιμο των σκηνικών της δικής της παράστασης. Αλλαγές στο φωτισμό, διαμόρφωση του χώρου, μεταφορά και τοποθέτηση ειδικού stage και sound check με την Καίτη Γαρμπή από νωρίς το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να κάνει πρόβες, ξανά και ξανά αλλά με χαμόγελο!

Η Καίτη Γαρμπή, που φέτος προβλέπεται να είναι η χρονιά της, ετοιμάζει και μια ακόμη έκπληξη στο κοινό της: θα τη δούμε…  θεατρικά τον επόμενο Δεκέμβριο με συνεργάτες όχι μουσικούς, αλλά ηθοποιούς, ένα νέο της καλλιτεχνικό εγχείρημα-έκπληξη!

Παράλληλα, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της, έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Ιταλό παραγωγό που  κάνει τα "Cabo Verde", όπου συμμετείχε η Cezaria Evora και της ζήτησε να διασκευάσει ορισμένα τραγούδια της στην ιταλική γλώσσα. Μεταξύ άλλων, έχει ηχογραφήσει και ένα ντουέτο το "Buona Vita" με την Ornella Vanoni.

"Με την πρώτη ευκαιρία, θέλω να πάω Ιταλία για εμφανίσεις και τις όποιες προωθητικές ενέργειες, ώστε να ταξιδέψουν τα τραγούδια μου εκεί" αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR