counter

Η Γη της Ελιάς: Το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου και το πλάνο της Άντζελας Γκερέκου που κοιτά τον ουρανό

Τίτλους τέλους είχαμε το βράδυ της Πέμπτης για τον α΄ κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η οποία ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Άντζελα Γκερέκου ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς πέρα από την τηλεοπτική της σύλληψη και την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράνομη ερωτική σχέση με τον Δημήτρη, η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή που ο γαμπρός χόρεψε το πρώτο ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου.

Αυτό καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, επέλεξαν στη σκηνή αυτή να ακουστεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, το «Πριν χαθεί το όνειρό μας». 

Στη συγκεκριμένη σκηνή τα βλέμματα όλων ήταν φυσικά πάνω στην Άντζελα Γκερέκου, την οποία είδαμε να το σιγοτραγουδά και να κοιτά τον ουρανό, προκαλώντας ανατριχίλα στους τηλεθεατές. 

Θυμίζουμε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου του 2021.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR