counter

Η Γη της Ελιάς: Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς- Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης που είναι ζευγάρι δύο χρόνια

Η Γη της Ελιάς: Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς- Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης που είναι ζευγάρι δύο χρόνια
Η Γη της Ελιάς: Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς- Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης που είναι ζευγάρι δύο χρόνια

Ένας έρωτας υπάρχει στα παρασκήνια της σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ευαγγέλου και η ηθοποιός της σειράς Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Real Life” και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, η σχέση τους μετρά δύο χρόνια, πριν ακόμα συνεργαστούν στο τηλεοπτικό σίριαλ. Οι δύο τους φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι ζει στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπος καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται και γυρίσματα της σειράς.

Η αντίδραση της Αντιγόνης Νεοφύτου όταν ρωτήθηκε για την σχέση της

«Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλώ μόνο για τη δουλειά μου», ήταν η αντίδραση της Αντιγόνης Νεοφύτου όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα για τη σχέση της.

Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων συμπεριφέρονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, αποφεύγοντας να δίνουν αφορμή για σχόλια.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει κάνει σπουδές πάνω στον χορό, ενώ τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα πάνω στην υποκριτική, ακολουθώντας τις συμβουλές του συντρόφου της, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς, Αντρέα Γεωργίου.

Αντιγόνη Νεοφύτου- Γιώργος Ευαγγέλου: Διακοπές στην Άνδρο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αντιγόνη Νεοφύτου και ο Γιώργος Ευαγγέλου πρόσφατα βρέθηκαν στην  Άνδρο όπου και έκαναν κοινές διακοπές.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα.  Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Αντιγόνη Νεοφύτου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR