counter

Η γευστική "αμαρτία" της εγκυμονούσας Δούκισσας Νομικού!

Η γευστική "αμαρτία" της εγκυμονούσας Δούκισσας Νομικού!
Η γευστική "αμαρτία" της εγκυμονούσας Δούκισσας Νομικού!

Η Δούκισσα Νομικού βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.  Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η μέλλουσα μανούλα, μέσα από τα social media και το προσωπικό της blog, συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Χθες το βράδυ, με ανάρτηση που έκανε στο Dutchesss daily, αποκάλυψε την γευστική... αμαρτία που έκανε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την φωτογραφία του γεύματος που απόλαυσε, και στο κείμενο που την συνόδευσε έγραψε χαρακτηριστικά:

Χθες ήταν Δευτέρα και, όπως έχουμε ξαναπεί, το μεγαλύτερο μυστικό για να πάει καλά η εβδομάδα, σε ό,τι αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική, είναι να ξεκινάς πειθαρχημένα τη Δευτέρα! Έχει αποδειχθεί δηλαδή -δεν μιλάω ποτέ τυχαία άλλωστε #lol - πως αν ξεκινήσεις με γυμναστική και προσεγμένη διατροφή τη Δευτέρα, έτσι θα κυλίσει όλη η εβδομάδα. Ναι, οκ. Ισχύουν όλα αυτά.

ΑΛΛΑ.

Χθες, που για άλλη μια φορά ήμουν σε γύρισμα, αποφάσισα να φάω πρωινό-brunch σε μια καφετέρια ακριβώς δίπλα από το στούντιο! Βλέπεις, πρώτη φορά το ordino ήταν αργούτσικα, οπότε είπα να το εκμεταλλευτώ! Πώς; Με πεντανόστιμα pancakes, με κίτρινο τυρί, αβγό, βαλσάμικο, γαλοπούλα και τυρί κρέμα ;-p

Κάπως «αμαρτωλό» γεύμα, αλλά και δυναμωτικό!

Δούκισσα Νομικού

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR