counter

Η Γερμανού μίλησε για την πρεμιέρα της Καραβάτου. Τί είπε για την Σπυροπούλου; (Video)

Η Γερμανού μίλησε για την πρεμιέρα της Καραβάτου. Τί είπε για την Σπυροπούλου; (Video)
Η Γερμανού μίλησε για την πρεμιέρα της Καραβάτου. Τί είπε για την Σπυροπούλου; (Video)

Ναταλία Γερμανού

Την Ναταλία Γερμανού εντόπισε η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής "Μελέτησέ το" και η παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για όλα: για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Κατερίνα Καραβάτου, την πρεμιέρα του "Μες την καλή χαρά" και την νέα της τηλεοπτική εκπομπή. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υφίσταται η φημολογούμενη κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Ναταλία δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν σχολιάζω ποτέ αυτά που λένε οι άνθρωποι, το 'χω σαν αρχή μου. Ζούμε σε μια χώρα ελεύθερη θέλω να πιστεύω ακόμα, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, οπότε αν αρχίσει ο καθένας να σχολιάζει τι έχει πει ο άλλος, μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά. Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε φίλες. Έχω υπάρξει φίλη με ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και έχω φίλους με τους οποίους δεν έχω συνεργαστεί ποτέ.

Για την Κατερίνα Καραβάτου και την πρεμιέρα του Μες την Καλή Χαρά η Ναταλία δήλωσε: "Είδα 20 λεπτά από το τραγουδιστικό μέρος της πρεμιέρας με τον Αντύπα και είπα στην Κατερίνα, την οποία συνάντησα, ότι μου άρεσε το σκηνικό της εκπομπής και ότι την ανανεώνει, την κάνει ολοκαίνουργια. Η εκπομπή θα πάει καλά και της εύχομαι καλή επιτυχία." Η Ναταλία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την δική της ολοκαίνουρια βραδινή εκπομπή. Όπως αποκάλυψε σε αυτήν θα δούμε μια διαφορετική μεν Ναταλία, αλλά όχι αδιάκριτη και χυδαία, σίγουρα όμως θα την παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Δείτε όλη την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Μελέτησέ το στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR