counter

Ναταλία Γερμανού - Ηλίας Βρεττός: Συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Μάνου Ιωάννου και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Ναταλία Γερμανού - Ηλίας Βρεττός: Συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Μάνου Ιωάννου και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα
Ναταλία Γερμανού - Ηλίας Βρεττός: Συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Μάνου Ιωάννου και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Άντρες έτοιμοι για όλα" βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου. Η Ναταλία Γερμανού δεν βρέθηκε τυχαία στον θέατρο Λαμπέτη, μιας και στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Μάνος Ιωάννου.

Η Ναταλία Γερμανού έφτασε στο θέατρο συνοδευόμενη από την αρχισυντάκτριά της Αντιγόνη Λουκανίδη, φορώντας μαύρο φόρεμα και μαύρο παλτό, συνδυάζοντας το σύνολο με γόβες σε nude απόχρωση. Η παρουσιάστρια, συνομίλησε για λίγο με τον Κώστα Μαρτάκη στην είσοδο του θεάτρου και στη συνέχεια πέρασε στην πλατεία. Μπαίνοντας, κατευθύνθηκε προς την θέση που της υπέδειξε η ταξιθέτρια, με την Ναταλία να περνά ακριβώς δίπλα από τον πρώην της, Ηλία Βρεττό, στον οποίο δεν έδωσε καμία, μα καμία σημασία. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις φωτογραφίες. Το ίδιο βέβαια έκανε και ο Ηλίας Βρεττός, αφού ο φίλος του όπως βλέπετε εντόπισε την Ναταλία Γερμανού την ώρα που έμπαινε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στην θέση της, περιμένοντας να ξεκινήσει η θεατρική παράσταση. Αμέσως μετά το τέλος του έργου, έσπευσε να συχγαρεί τους πρωταγωνιστές αλλά και τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου, με τον οποίο απέφυγε να φωτογραφηθεί δημοσίως.

UPDATE: 14:25

Τόσο η Ναταλία όσο και ο Ηλίας Βρεττός θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι μίλησαν όταν συναντήθηκαν, παρότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Προφανώς συνέβη όταν αποσύρθηκαν οι φωτογράφοι για να ξεκινήσει η παράσταση, αφού δύο φωτογραφικά πρακτορεία διαβεβαίωσαν το FTHIS.GR, ότι δεν υπήρξε συνομιλία και συνάντηση ανάμεσα στους δυο τους.

Στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος που απάντησαν Ναταλία και Ηλίας στο tweet του FTHIS.GR, κάνοντάς το παράλληλα favorite, απάντησε και το FTHIS.GR.

Ναταλία Γερμανού - Ηλίας Βρεττός tweet 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR