counter

Η Φαίη Σκορδά "έδειξε τα δόντια της" στον Χαριτάτο για την αγωγή στην Μπαρμπαρίγου!

Η Φαίη Σκορδά "έδειξε τα δόντια της" στον Χαριτάτο για την αγωγή στην Μπαρμπαρίγου!
Η Φαίη Σκορδά "έδειξε τα δόντια της" στον Χαριτάτο για την αγωγή στην Μπαρμπαρίγου!

Σκορδά Χαριτάτος

Μέσα από το "Πρωινό Mou" πήρε θέση η Φαίη Σκορδά στην υπόθεση της αγωγής που κατέθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

"Μπορεί τον Σπύρο να τον θίγει αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι μηνύσιμο", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Αν μου επιτρέπετε, κι εμένα με έχουν θίξει κάποια πράγματα αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ κι ούτε θέλω να το συζητήσω άλλο, αυτό το θέμα. Κι ο κύριος Χαριτάτος μπορεί να έχει πει χίλια δυο άλλα πράγματα κι έχουν ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια", είπε η Φαίη Σκορδά σε έντονο ύφος.

Προφανώς η παρουσιάστρια, αναφέρεται στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σπύρος Χαριτάτος  την πρώτη χρονιά που η Φαίη με τον Γιώργο ανέλαβαν το Πρωινό του Mega. Τότε, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος είχαν κάνει ήδη μια αποθεωτική σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με το infotaiment και την δεύτερη χρονιά είχαν απέναντί τους το δίδυμο του Mega.

Η Φαίη ήταν έγκυος. Όλοι το συζητούσαν αλλά ακόμη δεν είχαν περάσει οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης για να νιώσει η ίδια ασφαλής και να το πει.

Καλεσμένοι τότε ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος στο ΟΛΑ 11 και στον Θέμο Αναστασιάδη είχαν πει ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Φαίη και ο Γιώργος "εκμεταλεύονται" την εγκυμοσύνη για να κάνουν νούμερα.

Το θέμα είχε συζητηθεί πολύ. Είχε αναλυθεί στα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών και το δίδυμο του ΑΝΤ1, σε δηλώσεις που ακολούθησαν, είχε προσπαθήσει να λειάνει την αρχική διατύπωση των λεγομένων του μετά το ντόρο που είχε προκληθεί, αφού πολλοί είχαν κάνει λόγο για "ανήθικη επίθεση" απέναντι σε μία μέλλουσα μάνα.

Προφανώς αυτά δεν ξέχασε ποτέ η Φαίη και σήμερα με αφορμή το θέμα αυτό και λόγω της πολύ φιλικής σχέσης που διατηρεί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ξέσπασε. 

Δείτε τι ακριβώς έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR