counter

"Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε..."

"Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε..."
"Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε..."

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός, που φέτος τον βλέπουμε στον Alpha και την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται".

Τσουρός

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αποκαταστάθηκε η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είστε μαζί στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Γνωριστήκατε στο Dancing With The Stars. Ήταν και εκείνη ανάμεσα σε όσους είχες σχολιάσει τηλεοπτικά, όχι πάντα θετικά.

Λέω αυτό που πιστεύω. Μέσα από αυτή τη δουλειά δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Η Ευριδίκη όταν βρεθήκαμε στο DWTS από την πρώτη στιγμή που με είδε και το λέω προς τιμήν της, ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Από τότε είμαστε μια χαρά. Ήμουν ο πρώτος που έκλεισε στην ομάδα της Ναταλίας για την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και δεν σου κρύβω ότι όταν άκουσα το όνομα της Ευρυδίκης χάρηκα πολύ.

Τους υπόλοιπους της ομάδας, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Χάρη Γιακουμάτο τους γνώριζες;

Τον Χάρη δεν τον ήξερα ούτε από το Survivor γιατί δεν το έβλεπα. Τη Φωτεινή την ήξερα ως δημοσιογράφο αλλά δεν είχε τύχει να γνωριστούμε. Νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Επίσης εκτιμώ απεριόριστα την αρχισυντάκτριά μας τη Μαίρη Κούσουλα, με την οποία συναντηθήκαμε ξανά όταν μου έγινε η πρόταση να είμαι στο Πρωινό ΣουΚου, δίπλα στην Μαρία Μπεκατώρου.

Δίπλα στη Ναταλία ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;

Τη Ναταλία τη γνώριζα προσωπικά. Κάναμε παρέα μέσω του Θέμη Γεωργαντά. Μάλιστα, μου είχε πει ότι θα ήθελε να συνεργαστούμε και να που ήρθε η στιγμή. Η εμπειρία της και η ικανότητά της μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση ανά πάσα στιγμή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR