counter

Η Εριέττα Κούρκουλου παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων της!

Η Εριέττα Κούρκουλου παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων της!
Η Εριέττα Κούρκουλου παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων της!

ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Πέμπτη 30 Μαϊου είναι μια ημερομηνία καθοριστική για την Εριέττα Κούρκουλου. Ένα μεγάλο της όνειρο γίνεται πραγματικότητα κι έτσι λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, θα παρουσιάσει στο κοινό την πρώτη της συλλογή ρούχων, με την επωνυμία Lov!nk.

Πρόσκληση Εριέττας Κούρκουλου

Η πρόσκληση έχει σταλεί εδώ και λίγες μέρες, ενώ οι καλεσμένοι δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200. Η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί σε πολυχώρο στο Γκάζι και για την παρουσίαση των ρούχων έχει εμπνευστεί ένα ξεχωριστό concept που θα έχει ως θέμα τα τατουάζ, ενώ θα συμμετέχουν 25 περίπου μοντέλα. Το make up έχει αναλάβει ο Γιάννης Μαρκετάκης και μαζί του θα είναι 20 απόφοιτοι της σχολής του, "Make up Lab". Τα μαλλιά θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το styling ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν με τα τραγούδια τους ο στενός φίλος της Εριέττας, Κώστας Μαρτάκης, η Θωμαή Απέργη και άλλοι καλλιτέχνες από την Panik records, την δισκογραφική εταιρία της οποίας συνιδιοκτήτης είναι και ο αδερφός της, Πάρις Κασιδόκωστας. Δεν αναμένεται πάντως να δούμε σε ρόλο μοντέλου, τους γνωστούς τραγουδιστές ή την Εριέττα. Πάντως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της βραδιάς, θα διατεθούν στον σύλλογο προστασίας αδέσποτων ζώων "Save a greek stray", που έχει ιδρύσει η Εριέττα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR