counter

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 7ο Live του Dancing with the stars 4!

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 7ο Live του Dancing with the stars 4!
Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 7ο Live του Dancing with the stars 4!

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 7o Live του Dancing with the stars 4.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars 4 αυτή τη φορά φόρεσε μια midi τουαλέτα, στο χρώμα του σμαραγδιού. Η τουαλέτα της Δούκισσας, μοναδικό κομμάτι υψηλής ραπτικής, με κέντημα στο μπούστο και κόψιμο που άφηνε τους ώμους της ελεύθερους.    

Το φόρεμα της ήταν ειδικά φτιαγμένο για το 7ο live του Dancing with the stars 4, από τον οίκο Vassilis Emmanuel Zoulias Couture, oι μαύρες γόβες της, του διάσημου οίκου Casadei, Καλογήρου, και το περίτεχνο βραχιόλι με τα σκουλαρίκια, της Venetia Vildiridis.

Η παρουσιάστρια, συνδύασε το υπέροχο ρούχο της, με το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε, όπως κάθε φορά, ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. 

Για το 7ο live του Dancing with the stars ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να κάνει στην Δούκισσα ένα απλό χτένισμα. Σχεδόν ίσια μαλλιά με ελαφρύ κυματισμό που αναδείκνυαν το λαμπερό φόρεμα της. Το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους, δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου, συνδυασμένο με παλ ροζ κραγιόν.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars 4, Δούκισσα Νομικού για ακόμη μια φορά, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της! Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη, στο 2ο ένα ολοκέντητό μίνι φόρεμα της σχεδιάστριας Ourania Kay, στο 3Ο live την είδαμε με μια εντυπωσιακή ολόλευκη, ασύμμετρη τουαλέτα, στο 4ο Live με φούξια μακριά τουαλέτα, στο 5ο φορούσε μια ολοκέντητη μαύρη τουαλέτα ενώ στο 6ο ασπρόμαυρη δαντελένια τουαλέτα που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR