counter

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 6ο Live του Dancing with the stars 4!

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 6ο Live του Dancing with the stars 4!
Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 6ο Live του Dancing with the stars 4!

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 6ο Live του Dancing with the stars 4!

Εκθαμβωτική η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 6o Live του Dancing with the stars 4! Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και στο 6o Live του σόου χορού έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars 4 αυτή τη φορά φόρεσε ασπρόμαυρη δαντελένια τουαλέτα που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της. Ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής ραπτικής  από δαντέλα που την «αγκάλιαζε» άψογα, συνδυασμένο με χρυσή ζώνη.

Το φόρεμα της ήταν ειδικά φτιαγμένο για το 6ο live του Dancing with the stars 4, δια χειρός Christos Costarellos, η ζώνη Balenciaga, oι γόβες της, του διάσημου οίκου Le Silla, Mourtzis και τα περίτεχνα αρχαιοελληνικά σκουλαρίκια, Kessaris.

Η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου σόου της ελληνικής τηλεόρασης, συνδύασε το εντυπωσιακό ρούχο της, με το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε, όπως κάθε φορά, ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.

Για το 6ο live του Dancing with the stars ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να κάνει στην Δούκισσα χτένισμα βαγκ σε κότσο. Look που έδινε στη Δούκισσα "αρχοντικό" αέρα!  

Το μακιγιάζ της σε παλ τόνους, δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου, συνδυασμένο με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars 4, Δούκισσα Νομικού για ακόμη μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της! Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη, στο 2ο ένα ολοκέντητό μίνι φόρεμα της σχεδιάστριας Ourania Kay, στο 3Ο live την είδαμε με μια εντυπωσιακή ολόλευκη, ασύμμετρη τουαλέτα, στο 4ο Live με φούξια μακριά τουαλέτα, ενώ στο 5ο φορούσε μια ολοκέντητη μαύρη τουαλέτα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, από τα παρασκήνια του Dancing, φορούσε μαύρο δαντελένιο φόρεμα, διαφάνεια  "Βe you by Yvonne".  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR