counter

Η Έλλη Κοκκίνου ξεκαθαρίζει: "Ποτέ δεν είπα ότι θα κάνω δεύτερο παιδί, αλλά ότι θα ήθελα να κάνω. Έχει απόσταση η θεωρία απο την πράξη"

Η Έλλη Κοκκίνου ξεκαθαρίζει: "Ποτέ δεν είπα ότι θα κάνω δεύτερο παιδί, αλλά ότι θα ήθελα να κάνω. Έχει απόσταση η θεωρία απο την πράξη"
Η Έλλη Κοκκίνου ξεκαθαρίζει: "Ποτέ δεν είπα ότι θα κάνω δεύτερο παιδί, αλλά ότι θα ήθελα να κάνω. Έχει απόσταση η θεωρία απο την πράξη"

Η Έλλη Κοκκίνου στον παιδικό σταθμό της

Πρώτη καλεσμένη στο ανανεωμένο FTHIS TV, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου, ήταν η Έλλη Κοκκίνου. Η 42χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και το νέο της επαγγελματικό της βήμα, τον παιδικό σταθμό που άνοιξε πρόσφατα.

"Δεν θεωρώ πως κάνω κάτι σημαντικό"

Η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε ότι δεν επιθυμεί ο γιος της να πιστεύει ότι η μαμά του κάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό επαγγελματικά: “Δεν θέλω να διαχωρίζει. Δεν θέλω να νομίζει πως η μαμά του κάνει κάτι σημαντικό, γιατί δεν το θεωρώ σημαντικό αυτό που κάνω ως δουλειά. Δεν εκθειάζω τη δουλειά μου, ούτε την ιδιότητά μου. Προτιμώ να μου πει κάποιος καλά λόγια ως μαμά. Αυτό θα με συγκινήσει, με έχει συγκινήσει στο παρελθόν. Με έχουν χαρακτηρίσει μαμά ορισμένοι άνθρωποι που με ζουν  και έχω δακρύσει. Η δουλειά μου είναι το πάθος μου, αλλά όταν μου πουν πως με θεωρούν πολύ καλή μαμά είναι που βουρκώνω”.

Οι δηλώσεις που παρερμηνεύτηκαν

Η Έλλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Δεν είπα ότι θέλω να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Μάλιστα, παρερμηνεύτηκε και στον τίτλο της συνέντευξης και είναι κάτι που με ενοχλεί όταν γίνεται. Η ερώτηση αφορούσε το πώς βλέπω το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ή ενός δεύτερου παιδιού. Είπα ότι σχετικά με τον γάμο δεν είμαι πλέον φανατική. Για ένα δεύτερο παιδί απάντησα ότι θεωρητικά θα το ήθελα – αλλά η θεωρεία έχει μεγάλη απόσταση από την πράξη. Πιο πολύ θα το ήθελα για τον Αλέξανδρο, επειδή ζητάει ένα πιο μικρό αδερφάκι, γιατί έχει άλλα τρία πολύ πιο μεγάλα από εκείνον. Είπα επίσης ότι δεν σημαίνει πως θα το κάνω κιόλας”, τονίζοντας παράλληλα: “Δεν έχω λόγο να ανακοινώσω καμία απόφαση και κανένα συναίσθημά μου. Αυτά αφορούν μόνο εμένα. Ούτε να δικαιολογήσω θέλω τίποτα. Απλά μου αρέσει να μην παρερμηνεύουν αυτά που λέω”.

Η φιλία με τη Δέσποινα Βανδή

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ακόμα μία φορά για τη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη Δέσποινα Βανδή και πώς αυτή χτίστηκε με το πέρασμα των χρόνων: “Ξέρω πως η Δέσποινα με αγαπά και με νοιάζεται. Δεν έχουμε απλά τις τυπικές, καλές σχέσεις, που μπορεί να έχουν δύο συνάδελφοι μεταξύ τους. Έχουμε μια ουσιαστικά καλή σχέση. Το έχω πει επανειλημμένως ότι η Δέσποινα είναι πιο πάνω από εμένα, δεν είμαστε ίσες καλλιτεχνικά. Παλιότερα έλεγα ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ δύο συναδέλφων και το πίστευα πάρα πολύ. Μεγαλώνοντας κάποιες πεποιθήσεις μας τις αλλάζουμε. Μικρές, και εγώ και η Δέσποινα, ήμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικές – όχι μεταξύ μας, γενικώς. Ο χώρος ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός. Τώρα, έχουμε ηρεμήσει. Η κάθε μία με την οικογένειά της, έχουμε βάλει τις ισορροπίες μας έτσι όπως πρέπει”.

Η απόφαση να φτιάξει τον παιδικό σταθμό

H Έλλη Κοκκίνου, επίσης, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να φτιάξει τον δικό της παιδικό σταθμό: “Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από τη νύχτα. Για πόσα χρόνια πια θα ξενυχτάω; Εντάξει, πλέον δουλεύουμε δύο φορές την εβδομάδα και μόνο όταν έχουμε δουλειά. Ήθελα να ξεφύγω λίγο. Αυτή η  δουλειά – του παιδικού σταθμού – δεν είναι μόνο για 5 χρόνια. Μπορεί να κρατήσει 20 ή 30 χρόνια, να την πάρει το παιδί μου ή τα ανίψια μου. […] Είμαι μια μαμά που έχει κάνει μια επιχειρηματική κίνηση και θέλω να φέρονται στα παιδιά τους όπως φέρονται οι δασκάλες στο δικό μου το παιδί”.

Οι ερωτήσεις των τηλεθεατών

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. Η 42χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έχει κυτταρίτιδα, αποκάλυψε με ποιο τρόπο αντιμετωπίζει την κακεντρεχή κριτική, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αφήσει στο μέλλον τον γιο της να πάει μόνος του στα μπουζούκια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR