counter

Η Ελεονώρα Μελέτη συγκινεί: "Πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον..."

Η Ελεονώρα Μελέτη συγκινεί: "Πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον..."
Η Ελεονώρα Μελέτη συγκινεί: "Πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον..."

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τον την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα κολάζ με φωτογραφίες που είχε βγάλει στο παρελθόν με τον πολυαγαπημένο της παππού, ο ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Ο παππούς μου, μου έμαθε να κολυμπάω καλά χωρίς να φορέσω ποτέ μπρατσάκια, μου έλεγε πως το μακρύ μαλλί στη γυναίκα είναι φινέτσα, με θαύμαζε σε ο, τι κ αν έκανα, ακόμα κ στο μπαλέτο που φαντάζομαι λίγο αν με ξέρεις μπορείς να καταλάβεις ποσό τραγελαφικο ήταν το θέαμα. Ο παππούς μου ήταν ο πρώτος που στη Τρίτη τάξη του δημοτικού μου είχε πει " να γράφεις! Γράφεις καλά!" Κ φύλαγε στο δερμάτινο καφέ τσαντάκι του τις εκθέσεις μου σα φυλαχτό. Ο παππούς μου , μου έδινε κάθε Παρασκευή χαρτζιλίκι ένα χιλιάρικο κ μια σοκολάτα των 30γρ ενώ καθόταν στο σαλόνι ακούγοντας " bolero" k πίνοντας το ουίσκι του. Με άφηνε να δοκιμάσω κ αφού δοκίμαζα με ρωτούσε: " χάλια δεν είναι?" Ο παππούς μου λίγο πριν φύγει ήταν σε βαθύ λήθαργο αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο όταν του μιλούσα άνοιγε τα μάτια του. Ο παππούς μου πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον. Ακόμα κ το ότι έγερνε λιγο τόσο λίγο, τον αριστερό του ώμο όταν περπατούσε περήφανος...".

Μελέτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR