counter

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η νέα εκπομπή, οι τσακωμοί με τους δημοσιογράφους και η... sexy πλευρά της

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η νέα εκπομπή, οι τσακωμοί με τους δημοσιογράφους και η... sexy πλευρά της
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η νέα εκπομπή, οι τσακωμοί με τους δημοσιογράφους και η... sexy πλευρά της

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελεονώρα Μελέτη τη φετινή σεζόν κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Το πιο σίγουρο ίσως στην καριέρα της, αφού ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης, με "οδηγό" τα οποία κινούνται οι περισσότεροι παρουσιαστές, η Ελεονώρα έχει στήσει την εκπομπή των ονείρων της. Μαζί της πάντα ο Θέμης Μάλλης, ο πιο στενός της συνεργάτης, με τον οποίο δημιούργησαν, σκέφτηκαν, "έστησαν" και υλοποίησαν τελικά το #hashtag.

Περίμενες καιρό αυτή την εκπομπή; Σαν τρελή!

Και τι είναι το #hashtag; Στο hashtag θέλω να δημιουργήσω ένα θέμα που θα ανοίξει συζήτηση σε μια παρέα. Από εκεί κι έπειτα, εμείς παρουσιάζουμε απόψεις, εκφάνσεις και ρεπορτάζ πάνω σε αυτή τη λέξη. Προσπαθούμε να καλύψουμε όσο γίνεται την ποικιλλομορφία των απόψεων.

Τις λέξεις της κάθε εκπομπής, τις επιλέγεις εσύ; Ναι, με το Θέμη. Η δεύτερη εκπομπή θα έχει ως hashtag τη λέξη "νύχτα". Γενικώς γράφω και κρατάω σημειώσεις. Αν δω κάτι και μου αρέσει και θέλω να το "ανοίξω" ως θέμα, το κρατάω και μετά το συζητάω. Ταιριάζουμε πολύ με το Θέμη. Δεν είχα σκεφτεί καθόλου την εναλλακτική του να μην κάνω αυτή την εκπομπή χωρίς το Θέμη. Θα έπρεπε να μου το ξεγράψει για να μπω στη διαδικασία να βρω εναλλακτική.

Ποιοι είδαν τον πιλότο; Οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου αλλά και αρκετοί άνθρωποι των media. Άρεσε σε κόσμο γενικώς και μάλιστα σε ανθρώπους που έχουν άποψη και τηλεοπτική πείρα. Και μου είπαν "μη συμβιβαστείς με τίποτα, κυνήγα το, κάντο"!

Αν δεν έκανες την εκπομπή όντως θα έμενες εκτός; Ναι. Είχα ήδη εξασφαλιστεί βιοποριστικά. Είχα δεχθεί πρόταση την οποία συζητούσα, αλλά την είχα βάλει στο ψυγείο για να δω τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά.

Έχεις βαρεθεί να συζητάς και να απαντάς για το τηλεοπτικό σου παρελθόν; Είναι σαν να συζητάς για έναν πρώην. Είναι κάτι που έχει τελειώσει και δε σε αφορά.

Με τα social media και την τεχνολογία τα πας καλά; Μην τρελαίνεσαι... Ξέρω τα πολύ βασικά, αλλά αν μου πεις να ανοίξω ένα προφίλ στο Instagram δεν ξέρω να το κάνω. Δεν ξέρω να φτιάξω διεύθυνση mail, ούτε μπορώ να αγοράσω κάτι από το internet. Για να καταλάβεις, δεν μπορώ να μπω στο Instagram από το tablet μου, δεν θυμάμαι τους κωδικούς.

Το γεγονός ότι απαντάς στο Twitter σου έχει κοστίσει; Όχι, είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου. Είναι σαν να με ρωτάς αν μου έχει κοστίσει το να συζητάω με κάποιον. Θα πρέπει να ανεχτώ οποιονδήποτε που μπαίνει στον υπολογιστή του και αποφασίζει να με πει για παράδειγμα, "βίζιτα"; Είναι δυνατόν να κάθεσαι άπραγος; Δηλαδή αν τον πετύχαινα κάπου έξω και μου το έλεγε στα μούτρα μου, δεν θα απαντούσα; Εγώ δεν το ανέχομαι όλο αυτό. Αν μου κάνεις μια λεκτική επίθεση θα απαντήσω. Ο άλλος αποφασίζει να μπει στο προφίλ μου και επιλέγει να πει κάτι. Είναι επιλογή του. Κάποια δημόσια πρόσωπα είναι τόσο παγιδευμένα στη δημόσια εικόνα τους, που επιλέγουν να μην απαντούν. Εγώ δεν είμαι έτσι.

Γιατί αρνιόσουν να μιλήσεις για το τηλεοτπικό σου μέλλον όλο το καλοκαίρι; Είμαι άνθρωπος που μένω πιστή σε αυτά που έχω συμφωνήσει. Τα κρατάω μέχρι δευτερόλεπτο και κατά γράμμα. Το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι 1 Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε δεν ήθελα να διαταράξω ή να ρισκάρω τη σχέση μου με το κανάλι για να κάνω μία δήλωση. Όποια κι αν ήταν η μεταξύ μας απόφαση. Σ' αυτό είμαι πολύ αποφασισμένη. Αν ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεσμεύεσαι με ρήτρες, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φυσικά κι έχουν τσατιστεί δημοσιογράφοι, έχουν θυμώσει και έχουμε τσακωθεί. Αλλά μετά από λίγο θα τους ξεχάσουμε, τους τσακωμούς τους κατανοώ. Ακόμα και στο Twitter!

Η υγεία σου πως είναι; Δόξα τω Θεώ! Μια χαρά! Δεν πονάω πουθενά!

Στο γήπεδο θα πας φέτος; Εννοείται! Δεν έχω προλάβει λόγω υποχρεώσεων, αλλά η φίλη μου η Σαμάνθα μου το υπενθυμίζει συνέχεια.

Νιώθεις ότι είσαι από τις πιο σέξι γυναίκες στην Ελλάδα; Όχι! Ούτε καν! Οι φίλοι μου με φωνάζουν "ντούκι"! Λένε: "Ήρθε το "ντούκι"; Είναι δυνατόν; Έχω άντρες φίλους, αλλά αν υποψιαστώ ότι τα μυαλά τους σκέφτονται βρώμικα, θα πέσει ξύλο. (γέλια)

Το καλοκαίρι σου πως ήταν; Τέλειο! Πέρασα φαναταστικά! 'Ημουν πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Έκανα τα sport μου, ήμουν κατασταλαγμένη επαγγελματικά, άρα πολύ χαλαρή κι αισιόδοξη.

Τι σχέδια κάνεις; Το χειμώνα θα παντρευτώ! (γέλια) Για πλάκα το λέω, ήθελα να δω την αντίδρασή σου. Ο χειμώνας μου πιστεύω πως θα είναι υπέροχος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR