counter

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της
Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της


Ελένη Μενεγάκη

Ακόμη μία επιτυχημένη τηλεοτπική σεζόν έφτασε στο τέλος της για την Ελένη Μενεγάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή Τετάρτη 7 Ιουλίου αποχαιρέτησε τους φανατικούς τηλεθεατές της κοιτώντας την κάμερα και στέλνοντας συγκινημένη το μήνυμα της:

"Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες, όλους τους φίλους μέσα σε αυτό το κανάλι και απέκτησα πολλούς. Δεν έχω τον χρόνο να τους ευχαριστήσω έναν έναν με τη σειρά. Ήμουν όμως πολύ ευτυχισμένη που δούλεψα μαζί σας, που κάναμε παρέα. Σας ευχαριστώ όλους. Καλό καλοκαίρι! Θα τα ξαναπούμε".

Η τελευταία εκπομπή στην οποία είχε καλεσμένο τον εκπληκτικό για ακόμη μια φορά Μάρκο Σεφερλή ως Σουλεϊμάν ήταν μαγνητοσκοπημένη, καθώς η Ελένη έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές της στην Άνδρο με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, τον προσωπικό της κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση και αρκετούς ακόμα φίλους της.

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να μην μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα επιστρέψει, αλλά είναι σίγουρο πως και του χρόνου θα μας κρατάει τηλεοπτική συντροφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR